Redactia.ro
Home » Monden » Keo, detalii despre tripla intervenție chirurgicală pe care a suferit-o: ”Au fost niște chestii greu de depistat”

Keo, detalii despre tripla intervenție chirurgicală pe care a suferit-o: ”Au fost niște chestii greu de depistat”

Familia lui Keo

Keo a oferit detalii despre cum a decurs tripla intervenție chirurgicală, pe care a suferit-o în luna aprilie a acestui an. Mai exact, artistul a trebuit operat de două hernii inghinale și una femurală.

Keo, despre tripla intervenție chirurgicală pe care a suferit-o: ”Au fost niște chestii greu de depistat”

Keo a spus că se simte mai bine, după ce în urmă cu trei luni a fost operat de două hernii inghinale și una femurală. Cântărețul este recunoscător medicului care s-a ocupat de el.

”Mă simt mult mai bine, toată lumea are în viață la un moment dat niște probleme de sănătate, am reușit să trec de momentele cele mai grele și deja sunt aproape din nou 100%. Sunt evident niște dureri care variază de la o persoană la alta, am avut șansa de a fi preluat de un doctor extraordinar, domnul Cătălin Copescu, și lucrurile au mers bine din acel moment”, a spus Keo la Antena Stars, potrivit Spynews.

Totodată, Keo recunoaște că astfel de intervenții, prin care a trecut el, nu sunt ușor de depistat. ”Au fost niște chestii greu de depistat, nu prea există investigații care să-ți arate problemele, până la urmă ajungi la o intervenție exploratorie și medicul se uită prin burtă să vadă ce probleme sunt”, a mai spus Keo pentru aceeași sursă.

Keo a stat internat o săptămână după intervenție

Operația lui Keo a avut nevoie de o recuperare sub supravegherea medicilor. Astfel, a stat internat o săptămână în spital. De atfel, Keo a fost plăcut surprins de condițiile unității medicale. Nu se aștepta ca la noi în țară să existe un spital asemeni celor internaționale.

„Într-adevăr am suferit o triplă intervenție chirurgicală, în urgență, la Spitalul Ponderas. Deși pentru mine a fost o cumpănă foarte mare, am avut șansa să îl cunosc pe domnul profesor Cătălin Copăescu care este un chirurg extraordinar, dar și un om extraordinar.Fiind vorba despre o intervenție mai complexă… era nevoie de mai multe zile de recuperare sub supraveghere medicală, astfel că am fost internat o săptămână. În plus, am avut șansa de a fi internat pe noua secție a spitalului… Chiar am rămas plăcut suprins să regăsesc și în România o calitate la cel mai înalt nivel internațional.”, a declarat Keo, în urmă cu câteva luni.

Keo are o relație de ani buni cu Misty, Alexandra Pavel pe numele real. Cei doi au și o fetiță, pe nume Arya, născută în anul 2014. Înainte de a fi împreună cu Misty, Keo a avut o relație de nouă ani cu Andreea Bălan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: