Redactia.ro
Home » Monden » Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica lui Keo. Arya seamănă cu ambii părinți

Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica lui Keo. Arya seamănă cu ambii părinți

GALERIE FOTO (5) Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica lui Keo.

Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica lui Keo. Artistul se poate declara un bărbat împlinit, având alături de el o familie extrem de frumoasă. Keo și Misty au împreună o fetiță minunată care a moștenit frumusețea ambilor părinți. Cum arată acum micuța Arya?

Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica lui Keo. Arya seamănă cu ambii părinți

Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica lui Keo. Misty și Keo formează unul dintre cele mai longevive și discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de opt ani, iar relația lor devine din ce în ce mai unită, având în vedere că au și o fetiță minunată împreună. Micuța Arya a împliniti trei ani, iar recent a venit alături de mama sa în emisiunea Teo Show. De asemenea, Misty a vorbit despre căsătoria mult așteptată cu Keo.

Arya crește văzând cu ochii, fiind la fel de frumoasă precum mama ei, cel puțin, asta au sesizat fanii.Misty a ținut secretă sarcina cu Arya, dar acum, vedeta postează deseori imagini cu cea mică, iar Keo pare că este topit după fiica sa.

Cu părul creț și niște ochi minunați, Arya i-a moștenit atât trăsăturile mamei cât și ale tatălui ei. Artista a declarat că relația pe care o are cu Keo este una bună, dar că mai există momente dificile, ca în orice cuplu. Deși sunt împreună de opt ani, Misty și Keo nu sunt căsătoriți. „E ușor frustrant, se creează o presiune, toată lumea mă întreabă când ne căsătorim. Această întrebare mă face să mă simt inconfortabil. Mai sunt și certuri între noi, ca în orice cuplu, dar le rezolvăm”, a declarat Misty, la Kanal D. ”Keo e discreția în persoană. De la el am învătat și eu să fiu mai discretă. Dar mai dau din casă uneori. Fetița cântă cu tati, preferatul ei e Michael Jackson, o să calce pe umele noastre, pentru că ea cântă și dansează non stop”, a mai spus cântăreața.

Misty, despre un al doilea copil

Iubita lui Keo este fericită că are o fetiță, deși înainte nu știa cât de frumos poate să fie acest lucru. „Nu prea m-am gandit, nu-mi prea dădeam seama. Nu aveam nici cea mai mică idee de cât de frumos poate să fie acest lucru. Când ai un copil este ca şi cum ţi se deschide o uşă către o încăpere sufletească pe care tu nu ştiai că o ai. Este cea mai frumoasă încăpere din suflet, să ştii”, a mai spus Keo.

În urmă cu ceva timp, internații au întrebat-o pe Misty dacă nu cumva este însărcinată. Ulterior, blondina a spus că momentan nu este însărcinată, dar își dorește să mai aducă pe lume un copil. „Nuuuuu sunt insarcinata! 😞 Not yet, cel putin! 🙂 Doamne ajuta, intr-un viitor apropiat! The best is yet to come’ m-am referit la faptul ca Arya creste si pe zi ce trece ne surprinde si ne bucura din ce in ce mai mult! Iar manuta ei apare in cadru pentru ca gramada cerea varf’ 😅 Va pup si multumesc tururor!”, a spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: