Redactia.ro
Home » Monden » Misty, despre nunta cu artistul Keo. Când va avea loc marele eveniment

Misty, despre nunta cu artistul Keo. Când va avea loc marele eveniment

GALERIE FOTO (3) Misty, despre nunta cu artistul Keo.

Misty, despre nunta cu artistul Keo. Sunt împreună de mai mulți și au o fetiță minunată. Misty și Keo și-au format o familie minunata și se bucură de această perioadă, alături de fiica lor. Cu toate astea, cei doi artiști nu sunt căsătoriți. Recent, blondina a vorbit despre nunta cu iubitul ei.

Misty, despre nunta cu artistul Keo. Când va avea loc marele eveniment

Misty, despre nunta cu artistul Keo. Cei doi artiști sunt împreună de mai bine de șapte ani, iar în prezent, Misty se poate considera o femeie împlinită. Artista are o relație frumoasă cu Keo, fostul iubit al Andreei Bălan. În 2017, au devenit părinții unei fetite minunate, Arya Violetta. Artista este extrem de mândră de fiica sa, care se pare că le calcă pe urme părinților săi.”Fetița cântă cu tati, preferatul ei e Michael Jackson, o să calce pe umele noastre, pentru că ea cântă și dansează non stop”, spunea Misty despre fetița ei.

Cu toate astea, Misty încă nu a îmbrăcat rochia de mireasă. Recent, iubita lui Keo a declarat că preferă o nuntă discretă.„Cam toate evenimentele importante din viața noastră au fost cât se poate de discrete și n-am făcut deloc tam-tam. Am mai spus că mă văd îmbrăcată în rochia aceea frumoasă albă, de mireasă. Îmi doresc o ceremonie cu toți apropiații noștri, să petrecem și să sărbătorim împreună și această unire prin căsătorie care e una binecuvântată de Dumnezeu. Sunt o persoană credincioasă, chiar dacă nu merg des la biserică. În sufletul meu sunt credincioasă, provin dintr-o familie de oameni credincioși. Datorită bunicii mele știu toate rugăciunile posibile”, a mărturisit Misty.

Vedeta a vorbit și despre relația cu Keo. Artista a recunoscut că nu este totul numai lapte și miere, existând de-a lungului timpului numeroase neînțelegeri. Mai mult, aceasta a explicat că un cuplu trece prin multe etape, iar în momentul în care ambii parteneri își doresc același lucru, totul devine mai ușor.„Orice relație parcurge mai multe etape, într-un anumit ritm psihologic, și nu este deloc ca în filmele acelea de dragoste, când cei doi protagoniști întâlnesc câteva obstacole, dragostea învinge întotdeauna și gata happy end forever. O relație e precum o călătorie, cu zile însorite, uneori ploioase, e marea aventură a vieții pentru fiecare. Atât timp cât destinația e aceeași pentru amândoi, totul e ok! Realizăm că vor mai urma și perioade mai dificile când și când, dar deja știm cum să le facem față împreună, pentru că avem împreună o misiune atât de limpede acum și un parteneriat mai solid că oricând,” a mai spus iubita lui Keo.

Cum s-au cunoscut Misty si Keo?

Alexandra Pavel este tânăra alături de care artistul Keo și-a format o familie după ce s-a despărțit de Andreea Bălan. Într-n interviu, blondina a povestit cum a începutu povestea de dragoste dintre ea și Keo. ”Eram puștoaică, aveam 17 ani spre 18, iar la vremea aceea jucam într-un serial pentru un post de televiziune și eram invitată la o emisiune. În acea emisiune era și Keo care cânta. Mai mult el pot să spun că a făcut primul pas, eu n-aș fi îndrăznit. Și la un moment dat a trimis toboșarul lui de la vremea aceea să-mi ceară numărul lui de telefon. Îl știam pe Keo, eram fană! Toată lumea îl știa. Toată lumea îl știa pe bărbatul misterios venit de la Geneva, eram îndrăgostită”, a mărturisit Misty.

Inițial, artista a stat pe gânduri înainte să-i dea numărul de telefon lui Keo. ”Cel mai mult m-a atras talentul lui muzical și pasiunea lui pentru muzică. Este singurul artist care are un univers al lui și numai al lui, propriu și aparte”, a mai spus ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: