Redactia.ro
Home » Știri » Kim Jong-un și-a înscenat moartea. Planul malefic al liderului nord-coreean

Kim Jong-un și-a înscenat moartea. Planul malefic al liderului nord-coreean

kim jong-un

Kim Jong-un și-ar fi înscenat moartea, pentru a-i prinde pe „trădătorii” care doreau să-l înlăture de la putere, susțin experții citați de The Sun.

Afirmația vine după ce un diplomat nord-coreean și-a cerut scuze după ce ar fi spus că liderul suprem de la Phenian Kim Jong-un este atât de bolnav încât nu se poate ridica din pat. La câteva zile, tiranul a fost filmat în timp ce fuma încontinuu, aflându-se într-o vizită oficială.

Sky News Australia susține că liderul Coreei de Nord, în vârstă de 36 de ani, și-a înscenat moartea și a lipsit 20 de zile, pentru a prinde mai mulți „trădători” din anturajul său. Kim Jong-un a dispărut din spațiul public timp de trei săptămâni – o perioadă neobișnuit de lungă pentru liderul fotogenic – alimentând speculațiile potrivit cărora ar fi murit.

S-a zvonit că a murit după o operație nereușită  la inimă

Unii experți și-au exprimat îngrijorarea cu privire la perspectivele statului armat nuclear în cazul unei succesiuni neașteptate. Dar săptămâna trecută, presa nord-coreeană a publicat mai multe fotografii și clipuri video cu Kim Jong-un participând la inaugurarea unei fabrici de îngrășământ agricol.

Jurnaliștii străini susțin că dictatorul ar fi putut face o „manevră stalinistă clasică” pentru a măsura reacția oamenilor. Și este probabil să le folosească atât în ​​timpul, cât și după evadarea sa secretă pentru a începe să-i „elimine” pe trădători.

Revenirea lui Kim a reprezentat o lovitură dură pentru „dezertorii” din Coreea de Nord, care au speculat că acesta suferă de o boală gravă sau chiar este mort. Unul dintre aceștia, Thae Yong-ho, a fost adjunctul ambasadorului nord-coreean la Beijing și s-a ocupat de finanțele tiranului. Thae a fugit în Coreea de Sud în 2016 și a fost unul dintre disidenții aleși în parlament, luna trecută.

Un alt dezertor, Ji Seong-ho, a declarat presei că este 99% sigur că liderul Kim a murit după o intervenție chirurgicală cardiovasculară. Daily NK, un post de știri cu sediul în Seul, cu surse din Coreea de Nord, a raportat luna trecută că liderul suprem Kim se reface de la o intervenție chirurgicală la inimă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: