Redactia.ro
Home » Știri » Kim Jong-un a murit? Informația a apărut în presa internațională

Kim Jong-un a murit? Informația a apărut în presa internațională

O informație șocantă a apărut în spațiul public în ultimele ore. Potrivit ei, liderul nord-coreean, Kim Jong-un, a murit. Și deși informația nu a fost confirmată de autoritățile competente încă, liderii din întreaga lume au lansat deja mesaje de condoleanțe. Kim Jong-un era internat în spital.

Kim Jong-un a murit? Informațiile apărute în presa internațională

Tabloidele internaționale, în frunte cu cele din China, Japonia ori Hong Kong, au titrat că Kim Jong-un a decedat ca urmare a unei operații pe cord nereușite. Totuși, autoritățile din Coreea de Sud au dat asigurări că liderul nord-coreean este în viață și că se află în continuare la cârma țării. La Casa Albă, Donald Trump a refuzat să facă vreun comentariu pe baza acestor informații, potrivit Digi24.

Se zvonește de mai mult timp că liderul are probleme de sănătate

Specula privind starea lui de sănătate a apărut încă de la începutul acestei săptămâni, când s-a vehiculat că a suferit o operație cardiovasculară. Liderul nord-coreean nu mai fusese văzut încă din 11 aprilie, când a prezidat o ședință a partidului. Între timp, el a ratat o sărbătoare importantă, de la care era nelipsit.

Este vorba despre ceremoniile de comemorare ale nașterii bunicului său, fondatorul regimului nord-coreean. Aceasta fiind considerată cea mai importantă sărbătoare a Coreei de Nord.

Cert e că atât tatăl, cât și bunicul lui au avut probleme cadiace. În plus, Phenianul a anunțat, întotdeauna, moartea liderilor săi cu 48 de ore întârziere. Pe rețelele de socializare au apărut deja primele imagini funerale la adresa liderului nord-coreean, deși informația nu a fost confirmată. Se așteaptă acum o informare despre starea de sănătare a lui Kim Jong-un, dar și, în cazul unui deces, o decizie privind succesorul acestuia. Se știe că cei trei copii ai dictatorului sunt prea mici pentru a-l succede la cârma Coreei de Nord.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: