Redactia.ro
Home » Monden » Kim Kardashian și Kanye West la un pas de divorț! Surse: “Ea nu mai primește ceea ce ar avea nevoie de la Kanye”

Kim Kardashian și Kanye West la un pas de divorț! Surse: “Ea nu mai primește ceea ce ar avea nevoie de la Kanye”

Kim Kardashian și Kanye West

Cel mai apreciat cuplu din lume se află la doar un pas de divorț. Kim Kardashian și Kanye West au întâmpinat mai multe probleme în viața lor de cuplu, iar aceștia se gândesc serios la despărțire. Cei doi nu ar mai locui împreună de un an de zile.

Celebrele vedete au fost surprinse de paparazzii certându-se într-o mașină

Kim, în vârstă de 39 de ani, a zburat luni, 27 Iulie, în Cody, Wyoming, locul unde locuiește celebrul rapper, pentru a discuta cu Kanye pentru prima dată după săptămâni de zile în care acesta ar fi refuzat să o vadă. Paparazzi au surprins câteva imagini cu cei doi în timp ce Kim plângea într-o mașină și purta o discuție tensionată cu Kanye. În urma discuției din mașină, Kim s-a reîntors în Los Angeles în aceeași zi.

Kanye West, indecis în privința continuării relației cu Kim Kardashian

Potrivit surselor internaționale, Kanye ar vrea ca mariajul său alături de Kim să continue, dar potrivit unui apropiat al cuplului acesta nu face nimic pentru a repara relația cu soția sa.

“Ea nu mai primește ceea ce ar avea nevoie de la Kanye. Kim s-a aflat în punctul în care s-a urcat în avion pentru a ajunge în Cody și a-i spune că mariajul lor s-a încheiat și pentru a-și lua la revedere.”

Cu toate acestea, într-una dintre postările sale recente de pe Twitter, rapperul scria că, de fapt, își dorește de ani de zile să divorțeze de Kim.

Rapperul ar fi acuzat-o pe soția sa că ar fi vrut să facă avort

Înscris la alegerile prezidențiale din SUA pentru anul 2020, Kanye a divulgat, în timpul unui discurs din cadrul campaniei sale electorale, informații intime din viața lor de cuplu, artistul dezvăluind faptul că soția sa a vrut inițial să întrerupă prima sarcină, cu fiica lor North. Ulterior, West și-a cerut scuze public față de Kim Kardashian.

Kim i-ar fi cerut artistului să renunțe la ideea de a participa la alegerile prezidențiale din SUA, iar acest lucru l-ar fi dezamăgit pe West atât de tare încât acesta a început să plângă și ar fi făcut acele mărturisiri controversate pe scena din California de Sud.

Același apropiat al cuplului a mai declarat faptul că: “El pare să nu înțeleagă nimic din ceea ce ea îi transmite. Nu a schimbat nimic din ceea ce i-ar fi spus ea că ar fi nevoie pentru ca relatia lor să continue. Kim este sfâșiată, foarte derutată. Ultimul lucru pe care și-l dorește este să fie divorțată cu patru copii. Ea știe ca financiar se va descurca, nu asta este problema, dar principala ei grijă o reprezintă copiii și afacerile sale. Se îndreaptă spre divorț, dar cine știe dacă va semna și actele.”

Rapperul Kanye West suferă de tulburări bipolare

Potrivit unei alte surse care a făcut declarații pentru Us Weekly, “Kanye stă de un an în Wyoming. Kim merge acolo o dată la cinci săptămâni cu copiii. Nu au mai petrecut timp împreună pentru ca el s-a mutat permanent în Wyoming, iar viața lor nu ar trebui să se desfășoare acolo ci unde este familia, unde sunt școlile copiilor”.

Distanța dintre ei a devenit o problemă pentru rapper, acesta a scris pe Twitter că familia sa trebuie să locuiască lângă el.

Kim filmează în LA reality-show-ul celor de la E! “Keeping Up with the Kardashians”, iar o altă sursă a declarat că “Kim știe că nu este sanatos pentru ea să fie în preajma lui acum și nici pentru copii. El are nevoie să se adune, să-și rezolve problemele înainte de a fi din nou partener sau tată”. Kim i-ar fi transmis recent soțului ei că este mai bine să stea separați.

De asemenea, Kim Kardashian a reacționat pentru prima dată după ce au apărut mai multe postări ciudate pe contul de Twitter al lui Kanye. Vedeta, care l-a numit pe rapper “o persoană minunată, dar complicată”, spune că soțul ei suferă de tulburare bipolară și cere compasiune și empatie din partea presei internaționale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini