Redactia.ro
Home » Monden » Kira Hagi face cuplu cu fiul cântăreței Nicola. Cum au fost surprinși cei doi

Kira Hagi face cuplu cu fiul cântăreței Nicola. Cum au fost surprinși cei doi

GALERIE FOTO (3) Kira Hagi face cuplu cu fiul cântăreței Nicola

Kira Hagi face cuplu cu fiul cântăreței Nicola. Fiica lui Hagi a reușit să joace în producții de succes, iar recent și-a făcut apariția într-un spectacol apreciat al Teatrului Nottara. Kira a apărut alături de fiul artistei Nicola, Johnny Alexandru.

Kira Hagi face cuplu cu fiul cântăreței Nicola. Cum au fost surprinși cei doi

Kira Hagi face cuplu cu fiul cântăreței Nicola. Fostul fotbalist Gică Hagi se poate declara un bărbat împlinit. Fostul mijlocaș al naționalei are doi copii minunați și împliniti pe plan profesional. Fiica sa, Kira, este actriță și a reușit să joace deja în numeroase producții de succes, iar fiul său, Ianis, evolueză la Glasgow Rangers. Recent, fiica sa a participat într-un spectacol al Teatrului Nottara, din București. Kira o interpretează pe Martha Bibescu, celebra personalitate culturală din perioada interbelică. Tânăra, în vârstă de 25 de ani, a absolvit New York Academy, iar fratele a absolvit o școală britanică, din România.

Partenerul de scenă al Kirei este Johnny Alexandru, fiul cântăreței Nicola, care a reprezentat România la Eurovision în 2003. Absolvent al Conservatorului, Johnny va juca rolul prințului George Valentin Bibescu. Fiul Nicolei a compus și muzica pentru spectacol. Spectacolul „Martha și George” este programat pentru sâmbătă, 25 septembrie. „Este o piesă potrivită pentru tineri, în primul rând pentru că află detalii inedited din viața unei personalități uimitoare, a unei feminist dinainte să se fi inventat mișcarea, a unei femei care și-a iubit țara și carea încercat prin toate resursele de care dispunea să facă orice îi stătea în putință să ajute și să ridice prin cultură nivelul celor din jurul său. E un spectacol din care poți să pleci cu multe învățăminte legate de viața de cuplu”, au transmis reprezentanții Teatrului Nottara.

Kira Hagi s-a făcut remarcată și pe Coasta de Azur

Este pasionată de actorie, dar pe lângă asta, Kira are și o latură artistică. Fiica lui Hagi estr autoarea a unor picturi inedite, undele dintre ele fiind incluse deja în colecții private. “Unii colegi apelau la mine să le fac story-board-uri pentru producţiile la care lucrau. Desigur, le-ar fi fost uşor să le facă pe calculator, dar au remarcat la mine o obsesie pentru detalii, care îi ajuta să vadă mai bine imaginea de ansamblu. Los Angeles este perioada mea cea mai creativă de până acum, făceam zeci de tablouri săptămânal şi abia când m-am întors acasă am realizat că multe aveau legătură cu rădăcinile mele şi în ele apăreau, sub diverse forme, nişte case mai mult sau mai puţin stilizate”, spunea Kira Hagi în urmă cu doi ani, la prima sa expoziţie de pictură angajată pe două teme: “Dezrădăcinare” şi “Experiment”.

Acum, Kira este extrem de fericită pentru că a reușit să-și îndeplinească visul de a-și expune arta în Vallarius, Franța. „Dacă mi-ar fi zis cineva, nu de mult, că voi expune în regiunea Provence-Coasta de Azur şi lângă muzeul naţional Picasso, aş fi spus că e imposibil! 😍 Dar viaţa e atât de neaşteptată şi iată cum lucrările mele sunt expuse într-o expoziţe comună,“Reflections”, alături de două artiste super talentate, Sabina Elena Legănaru şi Anca Irina Lefter”, a mai spus Kira.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: