Redactia.ro
Home » Știri » Klaus Iohannis a atacat PSD-ul chiar din prima zi oficială de campanie electorală pentru prezidenţiale

Klaus Iohannis a atacat PSD-ul chiar din prima zi oficială de campanie electorală pentru prezidenţiale

GALERIE FOTO (2)

Klaus Iohannis a atacat PSD-ul chiar din prima zi oficială de campanie electorală pentru prezidenţiale. Sâmbătă, 10 octombrie, a început oficial cursa pentru fotoliul de la Cotroceni.

Președintele în funcţie a transmis, sâmbătă dimineață, în prima zi a campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, un mesaj pe pagina de Facebook în care invită românii la vot, deoarece „miza alegerilor prezidențiale este foarte mare – prezența la vot în număr mare este esențială pentru a avea, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o Românie fără PSD”.

Dragi români,

Adevărata schimbare în România vine prin votul nostru, al tuturor românilor care credem în democrație, libertate, stat de drept, valori pro-europene, modernizare și normalitate. Miza alegerilor prezidențiale este foarte mare – prezența la vot în număr mare este esențială pentru a avea, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o Românie fără PSD.

Acest lucru ar însemna o victorie pentru normalizarea unei societăți care vrea o schimbare, vrea un nou început, vrea o Românie normală și corectă. Ca Președinte, am folosit toate instrumentele democratice și constituționale pentru a bloca PSD. Prin intervențiile mele, prin implicarea voastră continuă și prin votul dat pe 26 mai am reușit să menținem România pe drumul său pro-european și democratic.

Am făcut împreună primul pas al unei schimbări care trebuie să continue. Doar prin participare majoră la vot putem să ajungem într-o nouă etapă – în care să construim o majoritate nouă, pro-europeană, care să aducă prosperitate autentică oamenilor și cu care să relansăm România, cu o bună guvernare și cu o resetare a statului în ansamblu. Împreună pentru România normală!”, a postat Klaus Iohannis.

La finalul mesajului se face și o trimitere către site-ul de campanie al președintelui în funcție, iohannis.ro, și este folosit hashtag-ul „#PentruRomâniaNormală”.

Primul tur al alegerilor prezidențiale 2019 are loc în data de 10 noiembrie. În cazul în care niciunul dintre candidați nu întrunește 50% + 1 din voturi în primul tur al alegerilor prezidențiale 2019, un al doilea tur de scrutin va avea loc în data de 24 noiembrie 2019.

Candidaţi alegeri prezidenţiale 2019. Ordinea candidaăţilor pe buletinul de vot

Conform comunicatul BEC remis E-Juridic sambata, 28 septembrie 2019, a fost trasa la sorti ordinea candidatilor pe buletinul de vot. Astfel, lista este urmatoare:

1. Klaus Iohannis
2. Theodor Paleologu
3. Ilie-Dan Barna
4. Hunor Kelemen
5. Vasilica-Viorica Dancila
6. Catalin Ivan
7. Ninel Peia
8. Sebastian Popescu
9. John Ion Banu
10. Mircea Diaconu
11. Bogdan Stanoevici
12. Ramona Bruynseels
13. Viorel Catarama
14. Alexandru Cumpanasu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: