Redactia.ro
Home » Știri » Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Anul Nou! Ce le urează acesta românilor

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Anul Nou! Ce le urează acesta românilor

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Anul Nou! Ce le urează acesta românilor

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Anul Nou! Președintele a mulțumit românilor pentru responsabilitatea în limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2 și a adresat mulțumiri și personalului medical din România.

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Anul Nou

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj tuturor românilor în ultima zi din anul 2020. Acesta le-a transmis cetățenilor mulțumiri și aprecieri pentru responsabilitatea de care au dat dovadă anul acesta, un an greu și plin de schimbări, potrivit Digi24.

„Dragi români, ne aflăm la finalul unui an extrem de dificil, în care viața noastră a fost schimbată radical de o pandemie fără precedent. Vă mulțumesc pentru responsabilitatea de care ați dat dovadă și pentru implicarea în efortul comun de a limita răspândirea acestui teribil virus și de a-i proteja pe semenii noștri. Din păcate, prea mulți oameni au pierdut lupta cu boala și gândurile mele se îndreaptă acum și către familiile îndoliate.

Un mesaj special de apreciere și recunoștință transmit medicilor și personalului medical, care au muncit până la epuizare și continuă să o facă pentru a salva vieți.

Privim spre Noul An cu multă speranță și încredere că vom trece cu bine peste această grea încercare. Reîntoarcerea la normalitatea care ne lipsește tuturor este tot mai aproape, dar depinde de fiecare dintre noi. Să continuăm să fim responsabili, pentru ca acest obiectiv al nostru să devină realitate cât mai curând! Vă doresc tuturor multă sănătate și un An Nou fericit! La mulți ani!”, a transmis șeful statului.

Iohannis a semnat decretele fix înainte de Anul Nou

Președintele Klaus Iohannis nu a avut timp liber nici în ultima zi din anul 2020. Șeful statului a semnat o serie de decrete foarte importante fix înainte de Anul Nou.

Potrivit Administrației Prezidențiale acesta a semnat următoarele decrete:

  • Marieta Marin – judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Buzău, delegată în funcţia de vicepreşedinte al acestei instanţe
  • Elena Cristina Armeanu – procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, delegată în funcţia de procuror şef Secţie judiciară din cadrul acestei unităţi de parchet
  • Magdalena Bădescu – procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj
  • Daniela Eugenia Bădica – procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
  • Narcisa-Mihaela Buzan – judecător, preşedinte al Secţiei conflicte de muncă şi asigurări sociale a Tribunalului Mehedinţi
  • Aurora Ioana Mihăiţă – judecător la Tribunalul Mehedinţi
  • Livia Debu – judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Făgăraş
  • Mihaela-Mariana Timofte – judecător la Judecătoria Făgăraş
  • Maria-Laura Boştean-Olariu – judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Făgăraş
  • Elena-Simona Lazăr – judecător la Curtea de Apel Ploieşti
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: