Redactia.ro
Home » Știri » Klaus Iohannis a votat la alegerile parlamentare 2020. ”Alegerile se câștigă la urne”

Klaus Iohannis a votat la alegerile parlamentare 2020. ”Alegerile se câștigă la urne”

Klaus Iohannis a votat la alegerile parlamentare 2020

Președintele Klaus Iohannis a votat pentru alegerile parlamentare, duminică dimineață, după ora 9:00, la Liceul Jean Monnet din București. 

Klaus Iohannis a votat la alegerile parlamentare 2020

Președintele României s-a prezentat la votul pentru alegerile parlamentare 2020 și a făcut declarații după ce și-a manifestat votul, potrivit g4media.ro.

”Avem șansa aș zice eu chiar istorică de a alege un Parlament mai bun, care realmente se ocupă de problemele românilor și care face legi bune pentru România. E extrem de important să mergem la vot. Alegerile realmente se ocupă de problemele românilor și un Parlament care face legi bune pentru România. E extrem de important să mergem la vot. Alegerile nu se câștigă în sondaje, se câștigă la urne. Fiecare vot contează. Dragi români, azi e foarte important, vă rog mergeți la vot”, a declarat președintele Iohannis după ce a votat.

Klaus Iohannis a îndemnat populația să meargă la vot

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat în timpul conferinței de presă de la Palatul Cotroceni că votul este cel mai puternic instrument aflat la îndemna cetățeanului, astfel că acesta îndeamnă populația să-l folosească cu înțelepciune.

”Votul este cel mai puternic instrument aflat la îndemna cetățeanului. Folosiți cu înțelepciune această putere uriașă pentru că miza este de o importanță covârșitoare. Alegeți cu responsabilitate, cu gândul la prezent, dar și la modul cum va arăta pandemia mâine”, a declarat Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis consideră că votul de duminica, 6 decembrie este o șansă pentru România și pentru români, precizând că este o șansă istorică la o guvernare stabilă.

”Trebuie să începem să reclădim temeinic, mandatul pe care mi l-ați dat este să construim România normală, dar poate deveni realitate doar dacă valorificăm votul din 6 decembrie. Urmează 4 ani fără alte alegeri. Avem o șansă istorică la o guvernare stabilă care să pună în practică reformele amânate, dar esențiale. Votul trebuie să ducă la constituirea unei majorități solide și capabile și dornice să lucreze pentru români. Voi conduce personal aceste forțe reformiste care se angajează la progresul României. Este ziua în care România poate să se despartă definitiv de cei care au ținut-o în subdezvoltare și au încercat să o oprească de la parcursul democratic. România are nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi. Dragi români, pe 6 decembrie vă aștept pe toți la vot”, a adăugat Klaus Iohannis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: