Redactia.ro
Home » Homepage » Klaus Iohannis, mesaj de Crăciun pentru români

Klaus Iohannis, mesaj de Crăciun pentru români

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis marţi un mesaj cu ocazia sărbătorii Crăciunului.

„Sărbătoarea Naşterii Domnului ne aduce pe toţi mai aproape. Să ne reîncărcăm, aşadar, cu bucuria de a fi împreună, uniţi prin profunzimea compasiunii, solidarităţii şi generozităţii faţă de ceilalţi. În spiritul sfintelor sărbători, să ne regăsim credinţa în puterea de a fi mai buni în fiecare zi. Dragii mei, vă urez un Crăciun fericit tuturor, oriunde v-aţi afla!”, a transmis şeful statului, în mesajul video postat pe pagina sa de Facebook.

Mesaj transmis cu prilejul Crăciunului

Crăciun fericit tuturor, oriunde v-ați afla!

Publicată de Klaus Iohannis pe Marţi, 24 decembrie 2019

Sâmbătă a început noul mandat de președinte al României

Preşedintele Klaus Iohannis a depus, sâmbătă, jurământul de învestitură în funcţia de preşedinte al ţării, în faţa plenului reunit al Camerei Deputaţilor şi a Senatului. Acest moment înseamnă începerea oficială a celui de-al doilea mandat prezidenţial al lui Klaus Iohannis.

La eveniment au participat, în calitate de invitaţi, membrii Guvernului, şefii principalelor culte religioase din ţara noastră, fostul preşedinte Emil Constantinescu şi Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Regale a României.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, în discursul ţinut în faţa parlamentarilor, imediat după depunerea jurământului: „Obiectivul meu fundamental este acela de a construi o ţară prosperă, sigură, un stat funcţional, cu instituţii democratice consolidate, în care legea este egală pentru toţi. O voce puternică în Europa şi în lume, o ţară care îşi promovează valorile şi identitatea şi îşi protejează resursele. Un stat în care Guvernul lucrează cu responsabilitate în beneficiul tuturor cetăţenilor, iar Parlamentul legiferează bine şi eficient”.

Mesajul de Crăciun transmis de premierul Orban

„Să păstrăm în fiecare zi dorința de a face bine și să ne regăsim coeziunea de care avem nevoie la nivel de societate”, este mesajul premierului Ludovic Orban de Crăciun. Acesta urează tuturor românilor, oriunde s-ar afla, „sărbători cu liniște, belșug, bucurii și iubire”.

„Spiritul Crăciunului, colindele și tradițiile ne bucură din nou sufletul și renasc dorința de a oferi, la rândul nostru, bucurie. Sărbătoarea Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos are puterea binecuvântată de a ne face mai buni, mai empatici și mai solidari”, se mai spune în mesajul șefului Executivului, potrivit realitatea.net.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: