Redactia.ro
Home » Știri » Klaus Iohannis, mesaj pentru români: „Să fim o echipă!”

Klaus Iohannis, mesaj pentru români: „Să fim o echipă!”

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a susținut vineri o declarație de presă, după ce a participat în județul Maramureș la prezentarea planului investițional pe Regiunea de Nord. Liderul statului le-a transmis românilor un mesaj important.

Klaus Iohannis, mesaj pentru români. Să fim o echipă!

Klaus Iohannis le-a transmis vineri după-amiază un mesaj important românilor, după ce au fost raportate peste 10.000 de cazuri noi de coronavirus.

Pandemia din păcate este o îngrijorare din ce în ce mai mare pentru noi
Ați văzut cu siguranță datele, am trecut efectiv de 10.000 de persoane nou infectate și am prevăzut această situație încă de aseară, împreună cu guvernul am decis noi măsuri care au fost bine gândite, măsuri ferme care vor fi aplicate de luni, măsuri care sunt gândite pentru a încetini semnificativ extinderea pandemiei. Trebuie sa fim o echipa!„, a spus Iohannis. Președintele Iohannis a menționat că măsurile impuse joi seara, vor duce la încetinirea răspândirii virusului. Referitor la închiderea piețelor, Iohannis a spus că piețele din spațiile închise trebuie închise, iar cele deschise în spații publice exterioare vor rămâne deschise. Potrivit acestuia, închiderea acestora este o măsură necesară.

Iohannis despre prima zi de campanie electorala

Iohannis le-a cerut candidaților, voluntarilor și echipelor de campanie să respecte măsurile de protecție,pentru a avea loc o campanie sigură pentru cetățeni. „E nevoie de măsuri speciale și sunt foarte hotărât să urmăresc cu mare atenție cum sunt ele respectate. Aceste măsuri sunt necesare pentru a reduce răspândirea pandemiei. Aceste norme trebuie respectate și dacă lucrurile sunt făcute bine atunci avem șansa să ne și protejăm, să și funcționeze economia și să ducem o viață cât se poate de apropiată de realitate„, a mai spus acesta.

Întrebat dacă România va intra în lockdown după alegerile parlamentare, Klaus Iohannis a declarat că măsurile luate sunt destul de eficiente , motiv pentru care nu se poate vorbi despre un lockdown. Totodată, Iohannis a spus că este posibil ca unii pacienți infectați să meargă în străinătate, dar momentan nu este cazul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini