Redactia.ro
Home » Știri » Klaus Iohannis, noi declarații despre regimul prelungit al carantinei. „Resetarea României este urgență”

Klaus Iohannis, noi declarații despre regimul prelungit al carantinei. „Resetarea României este urgență”

iohannis

Klaus Iohannis a susținut o declarație de presă în urmă cu câtea minute, în care a subliniat faptul că politicienii ar trebuie să renunțe la demagogie. De asemenea, Iohannis a vorbit și despre regimul prelungit al stării de urgență.

Președintele României, noi declarații

Klaus Iohannus a făcut noi declarații, după ce a fost decretată prelungirea stării de urgență până pe 15 mai 2020 din cauza îmbolnăvirii cu coronavirus. Decretul dat de președinte pentru prevenirea răspândirii virusului a fost dat cu câteva zile în urmă.

Trăim o perioadă dificilă care va marca nu doar România, ci întreaga planetă. Această etapă critică ne-a pus în mare dificultate. Oamenii politici trebuie să facă o schimbare. În aceste zile, politicienii se gândesc la interesele lor și împovărează o țară pe care au lăsat-o expusă și vulnerabilă.”, a transmis Klaus Iohanis.

Mai mult, șeful statului a precizat că România și nu numai trece printr-o criză dificilă care va marca istoria omenirii.  De asemenea, acesta a avut un mesaj pentru politicienii din țară care se gândesc și în această situație de criză doar la interesele lor.

După ce vom depăși această criză, va trebui să separăm ce a fost bine și ce nu. Astăzi, vedem clar efectele dezastruoase ale acestui mod toxic de a acționa, care ne-a ținut în loc zeci de ani. Schimbarea va fi imposibilă a acelor politicieni care chiar și în aceste zile se gândesc doar la interesele lor. Fac acum propuneri care nu doar sunt greșite, ci împovărează o țară. Nu putem periclita viitorul României, pentru că o majoritate politică votează populist„, a mai spus Iohannis.

„Resetarea României este acum mai necesară ca oricând”

Președintele  a subliniat faptul că resetarea României este extrem de necesară în această situație, pentru că răspândirea coronavirusului afectează din ce în ce mai tare viitorul României.

Am încredere că autoritățile competente vor rămâne vigilente și vor sesiza fiecare neregulă. Nimeni care, în aceste zile, au făcut nereguli nu trebuie să stea liniștit că nu va întâlni brațul legii. Resetarea României este acum mai necesară ca oricând. Vedem acm cât de multe lipsuri a fost necesar să fie acoperite într-un termen scurt. Printr-o mobilizare maximă am reușit să ne adaptăm rapid și să ținem sub control această epidemie. Altfel, numărul victimelor ar fi fost mult mai mare, a declarat șeful statului.

Totodată, acesta a spus că majoritatea românilor respectă ordonanțele militare și fac sacrificii enorme pentru a se proteja pe ei și familiilor lor. Joi, 16 aprilie Klaus Iohannis a votat prelungirea stării de urgență în Parlament.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: