Redactia.ro
Home » Homepage » Klaus Iohannis s-a pozat cu omul care a ajutat PSD să câștige alegerile în 2016

Klaus Iohannis s-a pozat cu omul care a ajutat PSD să câștige alegerile în 2016

Klaus Iohannis

Consultantul politic israelian Moshe Klughaft a publicat pe pagina sa de Facebook o poză în care se află alături de președintele României Klaus Iohannis.

klaus iohannis

Fotografia e făcută cel mai probabil în timpul vizitei în Israel, pe care șeful statului a efectuat-o de curând. Imaginea în care apare Iohannis împreună cu Klughaft e cu atât mai controversată cu cât oechipă de consultanţi israelieni din care a făcut parte Moshe Klughaft a ajutat PSD-ul să câştige alegerile parlamentare din 2016 la un scor istoric. Atunci social democrații și-au zdrobit adversarii.

Moshe Klughaft a ajutat PSD să câștige alegerile parlamentare din 2016

Experţii din Israel au sfătuit PSD-ul să aibă un mesaj „patriotic”, potrivit publicaţiei israeliene „Jerusalem Post”. De altfel, sloganul pe care social democrații l-au avut pe timpul campaniei a fost „Îndrăznește să crezi în România”, potrivit stiripesurse.ro. Mai mult de atât, aceștia aveau să convingă tineri să se filmeze și să trimită înregistrări în care spun că ei cred în țara noastră.

Moshe Klughaft, precizează The Jerusalem Post, este cunoscut pentru succesul său ca strateg-șef al partidului Bayit Yehudi (Căminul Evreiesc, partid al evreilor ultraortodocși), dar a lucrat și la un protest al rezerviștilor, după al doilea război cu Libanul, din 2006, care a ajutat la revenirea dreptei la putere în Israel.

Vă readucem aminte că șeful statului a efectuat o vizită în Israel în 21-23 ianuarie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: