Redactia.ro
Home » Știri » Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID! Cum a decurs procesul

Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID! Cum a decurs procesul

GALERIE FOTO (2) Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID! Cum a decurs procesul

Președintele Români, Klaus Iohannis, s-a vaccinat împotriva coronavirusului vineri, 15 ianuarie. Șeful statului este prima persoană care s-a vaccinat în a doua etapă a campaniei de vaccinare. 

Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID

Klaus Iohannis s-a vaccinat la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, vineri, 15 ianuarie. Tot astăzi este și prima zi din a doua campanie de vaccinare anti-covid. Președintele României a dat startul vaccinării.

Înainte de a se vaccina, medicul care i-a administrat vaccinul i-a oferit câteva explicații, i-a desigilat acul în față pentru ca totul să fie steril și sigur, iar apoi l-a pregătit pentru a i se administra serul salvator. Klaus Iohannis va trebui să stea pentru o perioadă scurtă de timp în incina spitalului pentru a vedea dacă totul este în regulă și nu există reacții adverse.

Mai mult, în urmăoarele trei zile, președintele României, Klaus Iohannis, va fi monitorizat așa cum este protocolul, pentru a se asigura că nu sunt racții adverse și că vaccinul s-a administrat conform procedurii.

”Recomand tuturor vacinarea. Vacinarea ne va scoate pe toți din pandemie. Vaccinul este sigur și eficient. Este o procedură simplă, nu doare. Acest vaccin e sigur și eficient”, a declarat Klaus Iohannis la ieșirea din Spitalul Militar.

Președintele României este într-o condiție fizică foarte bună

În timp ce i-a fost administrat vaccinul, președintele Klaus Iohannis a fost doar într-un tricou negru care i-a lăsat brațele la vedere. Se pare că președintele României este într-o stare fizică foarte bună la vârsta de 61 de ani.

Președintele României este într-o condiție fizică foarte bună

Și nici nu este de mirare, pentru că șeful statului din România este o persoană activă,iubește sportul și nu prierde nicio ocazie de a face mișcare. De curând, acesta a fost văzut pe pârtia de schi din Sinaia, bucurându-se de sezonul de iarnă de la munte.

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID! Președintele României a fost prima persoană care s-a vaccinat în direct din a doua campanie de vaccinare anti-Covid. Marţi, şeful statului a anunţat că se va vaccina anti-COVID, public, pentru a marca începutul celei de a doua etape a campaniei de imunizare.

”Nu am dorit nici eu, nici premierul, ca să zic aşa, în ghilimele, să ne băgăm în faţă. Ar fi fost, probabil, mesajul greşit, dar vineri începe a doua etapă de vaccinare în care este prevăzută vaccinarea, de exemplu, a personalului de învăţământ, a persoanelor de peste 65 de ani şi a persoanelor cu comorbidităţi, cu boli cronice, dar şi a personalului numit esenţial, de exemplu Administraţia Prezidenţială, Guvernul şi aşa mai departe. Şi pentru a marca debutul campaniei de vaccinare din etapa a doua, eu mă voi vaccina public vineri”, preciza Iohannis.

Astăzi începe a doua etapă de vaccinare anti-Covid

Începând de vineri, 15 ianuarie, de la ora 15:00, se vor putea programa pentru vaccinare persoanele incluse în etapa a doua. Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul Comitetului Naţional pentru Planificarea Vaccinării Covid-19 în România, a spus că programările persoanelor care au peste 65 de ani și ale celor cu boli cronice se pot face individual, prin medicii de familie sau prin serviciile de call center.

În cazul persoanelor care lucrează în domenii esentiale, programarea se face prin angajator, dar beneficiarii pot alege ziua și locul unde vor să se vaccineze. Mai mult, Valeriu Gheorghiță a enumerat lista oficială cu persoanele care intră în etapa a două de vaccinare. De asemenea, pe aceasta listă face parte și personalul din mass-media, „cei care efectuează reportaje în unități medicale”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: