Redactia.ro
Home » Monden » Klaus Iohannis și soția sa sunt de religii diferite. Ce ritualuri urmează prima doamnă a României

Klaus Iohannis și soția sa sunt de religii diferite. Ce ritualuri urmează prima doamnă a României

Ce religie au Carmen și Klaus Iohannis. Prima doamnă participa clandestin la slujbe, pe vremea lui Ceușescu

Klaus Iohannis și soția lui, Carmen Iohannis, nu împărtășesc aceeași religie. Carmen este romano-catolică, în timp de președintele României este de religie luterană.

De multe ori au fost fotografiați în timp ce mergeau braț la braț la biserică. Puțini știu că rugăciunea este foarte importantă pentru familia prezidențială.

Carmen Iohannis s-a născut în Satul Sântu, în județul Mureș. Familia sa era o familie bogată de catolici. Pe tatăl ei îl chema Ion Lăzărucă, și era de meserie blănar. Pe timpul comunismului, această meserie era una extrem de bănoasă.

Pe când era copil, Carmen Iohannis era pasionată de artă. A luat lecții de balet și de pian și mereu a fost încurajată de către familia ei să își dea frâu liber imaginației și creativității.

Pe timpul comunismului, prima doamnă a României particip adesea a la slujbele clandestine oficiate de protopopul Pompeiu Onofreiu. Acestea aveau loc în locuința sa privată, situată în strada Șelarilor din Sibiu. Se pare că la aceste slujbe era prezent uneori și Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, despre soția sa: ”Chimia dintre noi depășește orice descriere”

Președintele a vorbit în cartea sa autobiografică, intitulată ”Pas cu pas”, despre momentul în care a realizat că și-a găsit sufletul pereche.

Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. (…) A durat mult până ne-am căsătorit. Ne-am cunoscut la 22 de ani şi ne-am căsătorit pe la 29 de ani”, a scris Klaus Iohannis în cartea sa.

Klaus Iohannis și Carmen Iohannis au împlinit 25 de ani de căsnicie. După atâția ani de mariaj, președintele a descoperit care ar fi, de fapt, secretul unei relații armonioase de lungă durată.

Am trecut de pragul de 25 de ani de când suntem căsătoriţi şi acum cred că pot să spun că arta nu este de a te îndrăgosti, ci de a menţine dragostea vie pentru mult timp”, a concluzionat Klaus Iohannis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: