Redactia.ro
Home » Știri » Kobe Bryant și fiica sa, Gigi, au murit într-un accident de elicopter. Cauzele accidentului

Kobe Bryant și fiica sa, Gigi, au murit într-un accident de elicopter. Cauzele accidentului

GALERIE FOTO (7) Kobe Bryant și fiica sa, Gigi, au murit într-un accident de elicopter. Cauzele accidentului

Kobe Bryant și fiica sa, Gigi, au murit într-un accident de elicopter. Cauzele accidentului. Fostul mare baschetbalist american Kobe Bryant și-a pierdut viața duminică, în urma unui accident de elicopter. Fiica legendarului jucător, Gianna Maria Onore se afla la bordul elicopterului.

Kobe Bryant și fiica sa, Gigi, au murit într-un accident de elicopter. Cauzele accidentului

Legendarul jucător Kobe Bryant a murit duminică la vârsta de 41 de ani în urma unui accident de elicopter. Fostul baschetbalist se afla în elicopter alături de fiica sa Gianna, în vârsta de 13 ani și alte șapte persoane. Autoritățile au declarat că nu există supraviețuitori. Elicopterul s-a prăbușit în Calabasas, California.

Mai mulți au precizat că elicopterul zbura foarte jos și avea un zgomot ciudat. Imediat aparatul de zbor a căzut în gol de la o înălțime de 100 de metri. Autoritățile investighează cauza accidentului, dar din primele indicii, se pare că pilot ar fi avut probleme de vizibilitate, ceața fiind foarte densă.

Kobe și Giana Bryant au murit într-un accident de elicopter

Elicopterul era proprietatea lui Kobe, iar fostul sportiv obișnuia să călătorească cu elicopterul privat încă de pe vremea în care juca pentru Lakers. Din nefericire, în ciudata intervenției de urgență a salvatorilor, nicio persoană nu a supraviețuit accidentului.

Estimarea vitezei în momentul impactului a fost de 220km/h, iar durata zborului până la momentul accidentului a fost de aproximativ 40 de minute. Acest lucru înseamnă că la bord era încă destul combustibil încăt să se producă o explozie puternică.

Conform documentelor de zbor, un aparat de zbor Sikorky S-76B produs în 1991, a decolat duminică de pe aeroportul John Wayne Airport la ora localîă 09.06 dimineață. Elicopterul a trecut peste zona Boyle Heighs, de lângă Stadionul Didger Stadium și a zburat în cerc pe lângă Glendale. Accidentul s-a produs în jurul orei 10.00, iar autoritățile au primit apel la 911 la ora 09.47.

Legenda sportului, Kobe Bryant a murit la vârsta de 41 de ani

Kobe Bryant s-a născut pe 23 august 1978, acesta jucând 20 de ani la cel mai înașt nivel pentru Los Angeles Lakers în NBA, echipa de la care s-a retras în aprilie 2016. Dublu campion cu naționala Statelor Unire, Bryant a fost desemnat MVP al NBA în 2008. De asemenea, fostul baschetbalist a câștigat cinci titluri în NBA cu Lakers. De menționat faptul că niciun alt jucător din istoria NBA n-a petrecut 20 de sezoane în culorile aceleași echipe.

Kobe Bryant era căsătorit cu Vanessa Bryant, având împreună patru fete, Natalia Diamante, Gianna Maria -Onore, Bianka Bella, Capri Kobe. Din nefericire, fiica sa în vârstă de 13 ani, Gianna, a murit în accidentul de elicopter.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: