Redactia.ro
Home » Monden » Kylie Jenner a confirmat cea de-a doua sarcină printr-un videoclip pe Instagram. Ce sex va avea copilul

Kylie Jenner a confirmat cea de-a doua sarcină printr-un videoclip pe Instagram. Ce sex va avea copilul

GALERIE FOTO (2)

După săptămâni întregi de zvonuri care au făcut înconjurul globului pământesc, Kylie Jenner a confirmat sarcina. Miliardara din clanul Kardashian va aduce pe lume cel de-al doilea copil. Ea împreună cu cântărețul Travis Scott mai au împreună o fetiță pe nume Stormi care s-a născut în 2017. Ce a publicat Kylie Jenner.

Kylie Jenner va deveni mamă pentru a doua oară

Toți au fost luați prin surprindere de anunțul făcut de Kylie Jenner. Motivul este acela că miliardara americană ține foarte mult la discreția sa și în prima ei sarcină nu a scos nici măcar un cuvânt care să o dea de gol. De această dată s-a hotărât să nu mai ascundă sarcina și să împărtășească bucuria cu milioanele de urmăritori de pe rețelele de socializare. Încă de câteva săptămâni bune, presa internațională scria despre o presupusă sarcină a milionarei.

Kylie Jenner a făcut anunțul printr-un videoclip publicat pe IGTV. În imagini apare primul ei test de sarcină pozitiv. Apoi clipul rulează mici videoclipuri din timpul vizitelor ei la medic. Kylie Jenner a fost însoțită mereu de Travis Scott și de fiica ei cea mică Stormi. De asemenea este suprinsă și mama sa, Kris Jenner care află despre sarcină de la micuța Stormi și mai apoi izbucnește în plâns. Momentan, Kylie Jenner nua  dat detalii despre sexul copilului, așa că nu se știe dacă Stormi va avea o surioară sau un frățior.

Kylie Jenner își dorește șapte copii

În aprilie 2019, Jenner a dezvăluit că era dornică să aibă mai mulți copii. În timpul unui live pe Instagram, i-a spus prietenei ei Stassie Karanikolaou că dorește până la „ șapte copii pe linie, dar nu chiar acum”.  Deși multă lume a crezut că Travis Scott și Kylie Jenner sunt separați, iată că cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste departe de lumina reflectoarelor, cu toate că sunt două personalități populare de-alungul globului.

Cardi B a născut cel de-al doilea copil. Este un băiețel!

Cardi B și Offset sunt în clumea fericirii! Vedeta americană a dat naștere celui de-al doilea copil. Cei doi mai au o fetiță pe nume Kulture. Deși cei doi au avut parte de multe despărțiri și împăcări, se pare că nu pot să trăiască unul fără celălalt. Imediat după ultima lor împăcare artista a rămas însărcinată și a ținut sarcina secretă. Abia acum trei luni artista a anunțat venirea pe lume a fiului ei. Fanii au așteptat cu sufletul la gură. Imediat după ce și-a strâns pentru prima oară bebelușul în brațe, Cardi B a publicat și prima imagine cu micuțul alături de Offset.

Suntem atât de bucuroși să ne întâlnim în cele din urmă pe fiul nostru„, au declarat Cardi și Offset pentru E! Știri într-o declarație comună. „Este deja atât de iubit de familie și prieteni și abia așteptăm să-l prezentăm celorlalți frați ai săi”. Perechea s-a căsătorit în secret în septembrie 2017 și s-a „logodit” pe scenă o lună mai târziu. Primul lor copil, fiica lor Kulture s-a născut în 2018.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: