Redactia.ro
Home » Stil de viață » L-au confundat des cu o fetiță, din cauza părului foarte lung, însă un alt motiv l-a făcut pe băiețel să se tundă. I-a impresionat pe toți până la lacrimi

L-au confundat des cu o fetiță, din cauza părului foarte lung, însă un alt motiv l-a făcut pe băiețel să se tundă. I-a impresionat pe toți până la lacrimi

GALERIE FOTO (3)

Thomas Waller a fost des confundat cu o fetiță din pricina părului lui blond și lung, însă altceva l-a făcut pe băiețel să se tundă după doi ani. Toți cei care au aflat motivul nu și-au mai putut stăpâni lacrimile.

La doar 10 ani, Thomas Waller are o inimă mare. După ce, în 2019, a hotărât singur să își lase părul să crească, iată că micuțul a luat decizia să se tundă! Și a făcut-o cu un scop extrem de emoționant.

Părul blond al lui Thomas a crescut atât de lung și frumos, cu bucle aurii, încât mulți oameni îi întrebau atunci când îl vedeau dacă este fetiță sau nu.

Băiatul a decis să renunțe la părul său lung ca să facă o faptă bună. Copilul s-a lăsat tuns pentru ca o parte din părul lui să ajute la fabricarea de peruci pentru copiii care suferă de cancer de la Asociația „Little Princess Trust”.

„Mi-am dorit să fac fericit un copil care și-a pierdut părul”, a mărturisit micuțul Thomas, care i-a impresionat pe toți. Prima dată i-a povestit despre planul său unei profesoare, iar apoi părinților săi, toți fiind uluiți de fapta micuțului.

„Nu putem să fim decât mândri de Thomas. El ne-a spus că a auzit de acești copii bolnavi de cancer, cărora le-a căzut părul și care sunt atât de triști. Iar Thomas a considerat că este de-a dreptul nedrept ce se întâmplă. De aceea a decis să își lase părul lung, apoi să îl taie și să facă din el o perucă pentru acești copii necăjiți”, a povestit chiar Stacy, mama lui Thomas.

Chiar dacă de multe ori s-a lovit de faptul că a fost confundat cu o fetiță, Thomas nu s-a oprit niciodată de la a-și duce la bun sfârșit planul.

Și din părul lui au fost făcute șapte peruci, nu una, așa cum credea micuțul. Acestea vor ajunge chiar acolo unde și-a dorit Thomas, la copiii care au nevoie de ele.

„După ce și-a scurtat părul, Thomas ne-a spus că se simte ciudat, dar a fost bucuros că a reușit să facă asta pentru copiii bolnavi. Cei care vor purta perucile vor reuși să aibă mai multă încredere în ei, în ciuda bolii grele din cauza cărora suferă”, a mai mărturisit mama lui Thomas.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini