Redactia.ro
Home » Știri » L-au pus viu într-un sicriu cu sistem de răcire! Ore întregi a stat un bătrân înghețat

L-au pus viu într-un sicriu cu sistem de răcire! Ore întregi a stat un bătrân înghețat

Cât costă înmormântarea

Un bătrân în vârstă de 74 de ani, din India, a trecut prin coșmarul vieții sale. Rudele sale l-au crezut mort și l-au pus într-un coșciug cu sistem de răcire. 20 de ore a stat bărbatul în sicriul-congelator.

A stat viu 20 de ore înghețat în scriu

Douăzeci de ore a stat un bărbat de 74 de ani, din India, într-un sicriu cu sistem de răcire. Asta după ce rudele lui l-au crezut mort, pentru că acesta nu se mai mișca, fiind și imobilizat la pat. De altfel, rudele l-au pus în coșciug fără să-i verifice semnele vitale.

Așa cum este obiceiul, firma de pompe funebre a trimis la casa bărbatului din satul Kandhampatti, statul Tamil Nadu, un sicriu cu sistem de răcire în care presupusul decedat a fost ținut timp de 20 de ore.

Credeau că a murit și l-au pus într-un congelator, dar când au vrut să îi facă ritualurile de înmormântare au rămas șocați: Poliția a fost chemată de urgență! – FOTO/VIDEO

Cine a observat că nu a murit

Angajatul companiei care deținea „sicriul-congelatorul” a sosit a doua zi pentru a lua obiectul, a observat că bătrânul se mișca. Scenele au fost filmate de o persoană prezentă la fața locului care se întreabă: „Cum de îi tremură mâinile?”.

Ulterior, acesta a fost întrebat cum este posibil așa ceva iar răspunsul lui a fost unul „lămuritor” mai degrabă în plan spiritual – „sufletul lui încă nu l-a părăsit”.

Știrea a fost raportată inițal de presa locală din Tamil, însă a devenit virală în plan național.

La fața locului a fost chemată poliția care investighează familia pentru că nu a realizat un examen medical potrivit înainte de a-l declara decedat pe bărbat.

Subinspectorul Rajasekaran de la Poliția Sooramangalam a declarat pentru The Independent că a fost deschis un dosar în temeiul secțiunilor 287 (conduită neglijentă care a dus la punerea în pericol a vieții umane) și 336 (act care pune în pericol viața sau siguranța personală a altora) din Codul penal indian.

Sicriul viu

În Olanda, o faptă bună în beneficiul planetei poate fi făcută acum chiar şi după moarte, optând pentru un „sicriu viu″, realizat din ciuperci, care permit descompunerea rapidă a corpului, relatează joi AFP.

În „sicriul viu″, oamenii obişnuiţi devin compost pentru natură şi îmbogăţesc solul datorită beneficiilor miceliului, aparatul vegetativ al ciupercilor.

O premieră mondială, potrivit lui Bob Hendrikx, inventatorul ″Living Cocoon″⁣ (″⁣cocon viu″⁣), idee care a germinat în laboratorul său de la Universitatea Tehnologică din oraşul Delft.

Este vorba despre un sicriu care e, de fapt, un organism fabricat pe baza structurii rădăcinii ciupercilor, cei mai importanţi reciclatori ai naturii″, a explicat el.

Sicriul a fost utilizat recent pentru prima dată, fiind ales de o femeie de 82 de ani, al cărei corp va fi complet descompus în doi-trei ani, proces care durează mai mult de un deceniu într-un sicriu clasic din lemn.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: