Redactia.ro
Home » Știri » La 102 ani este o luptătoare! A învins de două ori coronavirusul

La 102 ani este o luptătoare! A învins de două ori coronavirusul

Angelina Friedman, originară din statul american New Hampshire, are 102 ani și este o luptătoare în adevăratul sens al cuvântului. Ea a învins de două ori coronavirusul. Mai mult, de-a lungul vieții a făcut față gripei spaniole și a două tipuri de cancer.

La 102 ani a învins de două ori coronavirusul

Angelina Friedman este originară din statul american New Hampshire și pare într-o formă bună în ciuda celor 102 ani pe care îi are. Deși bătrânii reprezintă categoria cea mai vulnerabilă în ceea ce privește infecția cu coronavirus și, adesea, pierd lupta cu boala, Angelina a reușit de două ori, chiar să învingă Covid-19, informează CNN.

Friedman was named Prom Queen at the nursing home last year.

De-a lungul vieții, Angelina Friedman poate fi definită precum o adevărată luptătoare cu obstacolele destinului. Femeia a făcut față gripei spaniole din 1918, pe când avea doar 10 luni, și a învins și două tipuri de cancer. La 60, respectiv 70 ani a avut cancer la sân și cancer la colon.

Cum a învins de două ori coronavirusul

În luna martie, Angelina Friedman a devenit victorioasă pentru prima oară în fața virusului nemilos. Atunci, ea fost dusă la spital pentru a i se face o procedură medicală obișnuită. La întoarcerea din unitatea medicală, în azilul de bătrâni, unde locuiește, a fost testată pozitiv  Astfel, a fost nevoită să stea o săptămână internată în spital, apoi a fost transferată din nou la azilul de bătrâni, unde a stat izolată în camera sa. Femeia a avut febră pe tot parcursul autoizolării. După ce și-a mai revenit, în luna aprilie a fost testată din nou, iar rezultatul i-a ieșit negativ, fapt care a bucurat-o atât pe ea.

Însă, în luna octombrie, fiica sa Merola a fost sunată de la casa de bătrâni și a fost anunțată că Angelia, mama ei, a fost testată a doua oară cu coronavirus. A avut simptome – febră, tuse uscată”, a spus Merola, fata Angelinei pentru CNN.

Angelia Friedman a fost lăsată în izolare, sub supravegherea medicilor. Pânâ pe data de 17 noiembrie, fiica ei era zilnic informată despre starea femeii. În ziua respectivă, a fost anunțată că mama sa a fost testată negativ, concret, s-a vindecat a doua oară de SARS-COV2.

Ea este un mutant și un agitator”, a declarat Elba, administratorul căminului de bătrâni,  pentru CNN. 

Angelina Friedman s-a născut pe o navă cu imigranțo

Angelina Friedman a venit pe lume la sfârșitul Primului Război Mondial, în anul 1918, și se numea atunci Agelina Sciales. S-a născut pe o navă care transporta imigranți, din Italia, în New York. Mama femeii a murit a murit la naștere. Așadar, ea a rămas în gria celor două surori ale ei, care au ajuta-o să supraviețuiască până când s-au putut reîntâlni cu tatăl lor la New York, unde locuiau în Brooklyn

Angelina Friedman s-a luptat împreună cu soțul ei cu cancerul, dar acesta a nu a făcut față și a murit. În pofida destinului de care avut parte, Angelina a trecut cu brio testele greutății. Ea este o sursă de energie și bucurie pentru toți cei din jur.  Atunci când a împlinit 101 a avut parte de o mare petrecere „Nu este cea mai în vârstă care a supraviețuit lui Covid”, a mai spus fiica ei Merola pentru WPIX. „Dar poate că este cea mai în vârstă care a supraviețuit de două ori”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: