Redactia.ro
Home » Știri » Informații de ultimă oră despre Ion Iliescu. În ce situație se află fostul președinte

Informații de ultimă oră despre Ion Iliescu. În ce situație se află fostul președinte

Ion Iliescu

Au apărut noi informații despre fostul președinte al țării, Ion Iliescu. De multă vreme, aparițiile publice ale lui Ion Iliescu sunt inexistente, mulți se întreabă care mai este stare sa de sănătate.

Informații de ultim moment despre Ion Iliescu

Noi detalii din viața lui Ion Iliescu au ieșit la iveală. De ceva timp, fostul președinte ocolește aparițiile publice, iar mulți se întreabă care mai este starea sa de sănătate, informează playtech.ro

Situația fostului șef al statului și a soției sale, nu ar fi deloc una roz. Asta din cauza pandemiei. Ion Iliescu a luat măsuri drastice pentru vila de protocol unde locuiește. Menajera casei nu ar mai fi ieșit de trei luni din încăpere, pentru a evita orice urmă de contaminare cu Covid-19 care ar putea să se răspândească și asupra soților Iliescu. Aceștia, de mai bine de trei luni au evitat să mai meargă la vreun eveniment, potrivit unor informații obținute de impact.ro.

Fostul cuplu prezindețial și-au transformat vila într-un adevărat buncăr de teama infectării cu coronavirus. Cei doi soți au vârsta de 90 ani și se încadrează în categoria de risc major de îmbolnăvire. Puține sunt persoanele care mai trec praful locuinței, iar acestea trebuie să respecte toate măsurile de siguranță. Inclusiv angajații SPP trebuie să aibă grijă la modul cum se protejează de virus.

Angajații SPP testați zilnic de Covid-19

Oamenii de la Serviciul de Pază, intră doar pe timp de dimineață în vila unde stau Nina Iliescu și Ion Iliescu. Ei fac verificările necesare și apoi părăsesc încăperea. Toți angajații SPP sunt testați zilnic de coronavirus. Sunt, de altfel, obligați să poarte mască și mănuși.

Totodată, în fiecare cameră a vilei unde locuiesc Ion Iliescu și soția sa se află preșuri speciale pentru dezinfectat. Iar în încăperea lor intră puține persoane. Cele care se ocupă de îngrijirea fostului cuplu prezidențial, lasă la ușă în fiecare zi o pungă și o cutie cu alimente. Acestea sunt dezinfectate cu grijă.

Având în vedere vârsta înaintată, mulți se întreabă care este starea de sănătate a fostului șef al statului. De-a lungul timpului a avut câteva probleme de sănătate și a trebuit internat. De exemplu, anul trecut, în 2019, Ion Iliescu a fost  internat la Spitalul Elias din Capitală, din cauza unor probleme cardiace.

Astrologii îi examinează stare de sănătate a lui Ion Iliescu. În perioada când acesta era internat la Spitalul Elias, specialistul în astrologie, Ioan Burculeț a declarat că îl așteaptă o perioadă critică pe fostul conducător al României.

Dacă reușește să treacă de iulie, august va fi o lună mult mai stabilă pentru domnia sa în care se va reabilita practic. După acea perioadă, cele mai importante transformări vor fi în decursul lunii septembrie, când pe fondul administrării anumitor tratamente medicamentoase sau din cauza epuizării va fi perioada cea mai critică și atunci nu m-ar mira dacă aspectele de comă sau inducere în comă sunt elemente care definesc întreaga ecuație astrologică! Urmează o perioadă mai puțin benefică și depinde de fiecare element în parte dacă acesta va avea tăria să le ducă sau nu mai departe”, a spus specialistul pentru wowbiz.ro, în anul 2019.

Ion Iliescu, inculpat în dosarul Mineriada

Ion Iliescu este primul președinte al României post-comunist. El a avut două mandate între anii 1992-1996 și 2000-2004.  La 30 de ani de la mineriada din 13-15 iunie 1990, Ion Iliescu este inculpat în dosarul Mineriada, alături de Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu, acuzați de infracțiuni contra umanității.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: