Redactia.ro
Home » Monden » La 12 ani de la despărțire, Irinel spune lucurilor pe nume! I-a fost infidel sau nu Monicăi Gabor

La 12 ani de la despărțire, Irinel spune lucurilor pe nume! I-a fost infidel sau nu Monicăi Gabor

irinel columbeanu

Irinel Columbeanu și Monica Columbeanu au fost căsătoriți între anii 2006 și 2011, iar omul de afaceri se gândește chiar și în ziua de astăzi la cea care i-a fost alături atâția ani.

Monica Gabor a fost iubirea vieții lui Irinel Columbeanu

Într-un dialog recent cu Cristina Șișcanu, Irinel Columbeanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsătoria cu Monica Gabor, despre afacerile care au ajuns la sapă de lemn, dar și despre planurile de viitor. Cunoscut pentru atitudinea de Don Juan și pentru legăturile cu multe femei frumoase din România, Irinel susține că nu a înșelat-o niciodată pe Monica, femeie pe care o consideră iubirea vieții sale.

La scurt timp după ce Irinel Columbeanu a fost surprins făcând baie în jacuzzi cu mai multe femei, Monica a depus actele de divorț. La aproape 12 ani de la cel episod, Irinel neagă că ar fi înșelat-o și susține că baia din jacuzzi nu a fost nimic altceva decât o joacă nevinovată.

„Da. O baie zic că e nevinovată, asta nu m-a crezut ea pe mine. Orgoliul face multe rele pe lumea asta. Eu am aflat din presă de depunerea actelor (n.r – de divorț)„ a povestit Irinel Columbeanu.

În anul 2007, Irinel Columbeanu avea o avere estimată la 150 de milioane de euro, însă până în anul 2015 aceasta a scăzut radical ajungând doar la 7 milioane de euro. În prezent, Irinel are o situație materială modestă, după cum a declarat în cadrul unui podcast moderat de către Adrian Artene.

Irinel Columbeanu are un trai modest

În prezent, Irinel Columbeanu nu mai trăiește în vila de la Izorani, ci într-o locuință modest din cartierul Colentina din București. În plus, afaceristul a recunoscut că, de când a ajuns la sapă de lemn, nu a ezitat să împrumute sume de bani de la cea acare i-a fost soție, Monica.

De altfel, fostul afacerist este un tată foarte mândru, are o fiică inteligentă care deja s-a remarcat în Statele Unite ale Americii prin implicarea de care dă dovadă în diferite cauze sociale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: