Redactia.ro
Home » Stil de viață » La 19 ani, tânăra a șocat Internetul. Pozele ei au devenit virale: “Să-mi port părul în loc de tricou a devenit uniforma mea”

La 19 ani, tânăra a șocat Internetul. Pozele ei au devenit virale: “Să-mi port părul în loc de tricou a devenit uniforma mea”

GALERIE FOTO (4)

La 19 ani, Sara a reușit să devină virală pe Internet cu pozele sale total surprinzătoare și care au stârnit uimirea și imaginația multora. “Să-mi port părul în loc de tricou a devenit uniforma mea”, a mărturisit tânăra care nu s-a mai tuns de cinci ani.

La vârsta de doar 19 ani, tânăra Sara din California, cunoscuta sub numele de Madame Kush pe Instagram, are parul atât de lung încât, de cele mai multe ori, ajunge să îl poarte în locul hainelor.

Nu o dată oamenii i-au spus Rapunzel sau Morticia, însă Sara nu pare deloc deranjată de aceste apelative. Mai mult, sentimental de uimire pe care îl stârnește celor din jurul ei chiar îi place.

„Îmi place când oamenii îmi ating părul”, a povestit Sara pentru Vogue. „Îmi spun cât de cool este, cât de frumos este. Și îmi aduc aminte cum mama mea a încercat să mă convingă de multe ori să-l tai.”, a mărturisit tânăra.

Ignorând însă rugămințile mamei, părul Sarei a ajuns să fie mai mult de jumătate din înălțimea ei. Podoaba capilară a trecut bine de un metru, în timp ce Sara are 1,71 înălțime. Așadar, nu mai e de mirare că tânăra se poate îmbrăca folosindu-și doar părul.

Pentru Sara, aranjarea părului necesită o adevărată strategie, la cât de lung este. Împletirea lui se face de minimum două persoane.

„O am pe mama mea să facă împletituri și îmi place la nebunie. Este atât de lung, încât am nevoie de încă o persoană care să ma ajute la spate, deoarece mâinile mele nu pot ajunge atât de jos. Când renunț la codițe, am bucle nebune vreo două zile. Cozile de cal, pe de altă parte, sunt ca un lifting facial, și nu sunt o soluție pentru multe ore, deoarece se lasă cu dureri de cap, la propriu”, mărturisește Sara.

 

În ciuda tuturor neplăcerilor, Sara nu are de gând să-și tundă părul în curând. Are un scop foarte clar: „Vreau doar să văd dacă la moment dat va înceta să crească”, a explicat tânăra.

 

Și pentru a-și spăla părul, e o întreagă aventură! Dacă pentru spălatul propriu zis al părului nu are nevoie de mai mult de 30 de minunte, timp pe care îl scoate ușor orice persoană cu un păr mediu spre lung, când vine vorba de uscare, lucrurile stau un pic diferit față de orice altă persoană. Sara are nevoie de cel putin cinci ore pentru a-și usca părul natural, cu prosopul.

 

Dar nici măcar acest aspect nu au determinat-o-o pe Sara să renunțe la părul care a ajutat-o să devină virală pe Internet și o adevărată vedetă pe Instagram.