Redactia.ro
Home » Monden » La 40 de ani, Cosmina Păsărin arată impecabil! Vedeta a dezvăluit secretul siluetei sale  

La 40 de ani, Cosmina Păsărin arată impecabil! Vedeta a dezvăluit secretul siluetei sale  

La 40 de ani ai săi, Cosmina Păsărin arată excepțional. Cosmina este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară și, întotdeauna, a atras atenția cu formele sale de invidiat. Bineînțeles, nu a trebuit mult, iar vedeta a dezvăluit secretul ei pentru o siluetă perfectă. Deși a dispărut de mulți ani din lumina reflectoarelor, Cosmina nu a fost dată uitării de către fanii ei.

La 40 de ani, Cosmina Păsărin arată impecabil! Vedeta a dezvăluit secretul siluetei sale  

În cadrul unei emisiuni TV, Cosmina Păsărin a mărturisit că felul în care arată se datorează faptului că a făcut mult sport în trecut. Se pare că dietele sau curele de slăbire nu au existat în viața vedetei. De asemenea, aceasta a mărturisit că are perioade în care nu consumă carne. Deși mănâncă orice și oricând, Cosmina a mărturisit că are grijă întotdeauna la alimentele care îngrașă.

Mănânc orice, oricând, la orice oră, mă ajută materialul genetic mult. Am făcut și sport în trecut. Am grijă să nu mănânc tot timpul produse alimentare care mă îngrașă. Am perioade în care nu mănânc carne, 3-4 zile într-o săptămână. Nu am ținut cure de slăbire, nici de detoxifiere, a mărturisit Cosmina Păsărin.

Fosta prezentatoare TV a mai adus în atenția publicului faptul că are grijă și de tenul ei. Vedeta folosește creme hidratante și întotdeauna, înainte de culcare, se demachiază. Se pare că aceasta nu depune prea mari eforturi ca să arate atât de bine la 40 de ani.

După ce a renunțat la cariera ei din televiziune, Cosmina Păsărin a devenit organizator de nunți. Ea a făcut și un curs de wedding planner. De asemenea, a mărturisit că este foarte pasionată de acest lucru și că îi place foarte mult să organizeze nunțile tuturor, însă mai puțin pe a ei.

În mare parte, Cosmina se axează pe prezentările de evenimente. Din spusele ei, se pare că are o viață extrem de activă. Însă, de ceva vreme, a renunțat să și-o mai expună pe micile ecrane sau în mediul online, pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: