Redactia.ro
Home » Monden » La 44 de ani și un divorț, Claudia Pătrășcanu vrea să mai aibă un copil: „Intuiția mea este că se poate, dar tot cu Voia Domnului”

La 44 de ani și un divorț, Claudia Pătrășcanu vrea să mai aibă un copil: „Intuiția mea este că se poate, dar tot cu Voia Domnului”

La 44 de ani și un divorț, Claudia Pătrășcanu vrea să mai aibă un copil: „Intuiția mea este că se poate, dar tot cu Voia Domnului”

Ajunsă la 44 de ani și trecută printr-un divorț, Claudia Pătrășcanu și-ar mai dori un copil, cel de-al treilea. E și dorința băieților ei, a spus ea, în mediul online.

La 44 de ani și un divorț, Claudia Pătrășcanu vrea să mai aibă un copil: „Intuiția mea este că se poate, dar tot cu Voia Domnului”

Claudia Pătrășcanu a divorțat de Gabi Bădălău, iar instanța a decis ca domiciliul celor doi băieți ai lor să fie la mama lor, spre bucuria ei.

„Întotdeauna binele învinge răul”, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars, la acel moment.

Cu adevărat liberă și cu speranță în suflet, Claudia Pătrășcanu ia în calcul să rămână din nou însărcinată. Poate chiar anul acesta, de ce nu.

„Anul acesta, eu am uitat să-mi pun dorințe, dar copiii mei au făcut-o pentru mine. Știu doar ca am câteva obiective de atins, că voi ajunge exact unde mi-am propus și asta pentru că pot.(…) Dacă dorința copiilor mei este de a avea un frățior, intuiția mea este că se poate, dar tot cu Voia Domnului. Clar am alte obiective, nu doresc sa le fărâm dorința, doresc doar sa aștept și sa urmez calea cea mai dreapta in alegeri”, a scris ea, pe Instagram, printre altele.

În aceeași postare, ea a spus și cum și-ar dori să fie bărbatul potrivit pentru ea.

„Sa fie acel om bun, bărbat adevărat, de încredere și puternic. Un om hotărât, sa avem lucruri in comun și sa-mi fie cel mai bun prieten. Capacitatea de a-și asuma responsabilitatea este un alt semn al unui om puternic. Aud bărbați care se plâng de viața mai mult decât femeile. Oare de ce? Poate sa-mi răspundă vreun domn?”, a scris ea.

„Sunt mama de baieti și încă de acum le insuflu aceste aspecte importante. Bărbatul adevărat știe sa depășească întotdeauna dificultatile și sa rezolve probleme. Știe sa caute soluții și rezolvare. Orice s-ar întâmpla in viața, important este sa te poți controla și sa nu decazi, sa ai demnitate și bărbăție!”, a mai spus ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: