Redactia.ro
Home » Monden » La 50 de ani arată superb! Catherine Zeta Jones este răvășitoare. FOTO în articol

La 50 de ani arată superb! Catherine Zeta Jones este răvășitoare. FOTO în articol

GALERIE FOTO (2)

Cu o carieră de peste 30 de ani în cinematografie și televiziune, Catherine Zeta Jones radiază la cei 50 de ani recent împliniți. Actrița le-a oferit fanilor o fotografie senzuală pe rețelele de socializare, stârnind multe reacții din partea acestora. Vedeta a petrecut o vacanță frumoasă alături de cei doi copii, Dylan și Carys.

Catherine Zeta Jones este căsătorită cu binecunoscutul actor Michael Douglas încă din anul 2000, iar cei doi au fost de multe ori protagoniștii unor certuri în căsnicie. În urmă cu 13 ani, Michael fusese diagnosticat cu virusul HPV pe care se pare că îl luase în urma unui contact sexual oral, însă acesta nu a mărturisit dacă a avut loc înaintea căsătoriei cu Catherine sau după.

Michael și Catherine au avut probleme de sănătate

În timp ce Michael Douglas se lupta cu cancerul, pe care l-a învins până la urmă în 2011, Catherine suferea de tulburare bipolară, ceea ce a făcut-o pe actrița să cadă în depresie și să se trateze de această cumplită boală, la vremea respectivă. În acea perioada, cei doi aveau de gând să divorțeze, însă conform apropiaților, a fost vorba de o separare de 18 luni, timp în care nu au mai locuit împreună. „ Dragostea adevărată cere multă muncă. Iubirea este un sentiment extraordinar care vine din adâncul sufletului”, declara la vremea respectivă Michael Douglas.

Catherine, cu brațele tonifiate la vedere

Fotografia recent publicată pe rețelele de socializare o înfățișează pe Catherine Zeta Jones extrem de tonifiată, într-o rochie de culoare piersicii și cu un ten care nu trădează vârsta de 50 de ani.

Nici copii cuplului nu sunt departe de adevăr. Dylan, în vârstă de 20 de ani pare copia fidelă a tatălui sau, în timp ce Carys, fiica de numai 17 ani pare să moștenească frumusețea inegalabilă a mamei sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: