Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » La 8 ani a scris un bilet și l-a aruncat în mare! După 29 de ani un cuplu a dat peste el și a știut că trebuie să se întoarcă imediat la expeditoare. Ce conținea mesajul

La 8 ani a scris un bilet și l-a aruncat în mare! După 29 de ani un cuplu a dat peste el și a știut că trebuie să se întoarcă imediat la expeditoare. Ce conținea mesajul

GALERIE FOTO (3) La 8 ani a scris un bilet și l-a aruncat în mare! După 29 de ani un cuplu a dat peste el și a știut că trebuie să se întoarcă imediat la expeditoare. Acesta conținea un mare secret

O tânără a avut parte de o experiență ciudată, dar plină de emoție! Dacă până atunci credea că ceea ce se întâmplă în filme nu este real, viața i-a demonstrat contrariul. 

La 8 ani a scris un bilet și l-a aruncat în mare! După 29 de ani s-a întors la ea

De sute de ani, oamenii au ales să transmită mesaje secrete cu ajutorul unei sticle în mare. În filmele de specialitate, poveștile au mereu o intrigă și un final în care ajung să dea peste persoana care a scris mesajul, însă este greu de crezut că acest lucru se poate întâmpla și la noi. Dacă ai fost unul dintre norocoșii care a găsit o astfel de sticlă, atunci probabil că îți amintești cât de tare ți-a bătut inima la gândul că în sticlă s-ar putea ascunde o hartă a unei comori.

Când avea numai opt ani, Miranda Moss Chavez a scris un mesaj, l-a pus într-o sticlă și a aruncat-o în ocean, la Edisto Beach, în California. Era în 1988, iar puștoaica se afla în vacanță cu părinții. După 29 de ani, sticla misterioasă s-a întors la ea, datorită paginilor de socializare, iar toată lumea a rămas cu gura căscată. Și nu este întâmplător!

La 8 ani a scris un bilet și l-a aruncat în mare! După 29 de ani un cuplu a dat peste el și a știut că trebuie să se întoarcă imediat la expeditoare. Acesta conținea un mare secret

Mesajul Mirandei a fost găsit de către Linda și David Humphries, tocmai pe coasta Georgiei, iar sticla le-a atras atenția imediat. Mesajul se afla într-o sticlă deteriorată de plastic, iar mesajul din ea era parțial șters. După ce au citit ce scrie în mesaj, cuplul a intrat imediat pe Facebook pentru a o căuta pe cea care l-a scris.

Ce scria în mesajul Mirandei

”Bună, numele meu este Miranda Dawn Moss. Am 8 ani și sunt în clasa a treia la Foster Park Union, SC(…). Am vent la plaja Edisto pentru un weekend”, a fost mesajul scris de Miranda pe hârtie.

Linda și David și-au anunțat prietenii despre întâmplarea extraordinară și au pornit să o găsească pe Miranda. Iar acest proces nu a fost deloc unul ușor, deoarece nu au găsit un număr de telefon, doar un nume și un oraș.

La 8 ani a scris un bilet și l-a aruncat în mare! După 29 de ani un cuplu a dat peste el și a știut că trebuie să se întoarcă imediat la expeditoare. Acesta conținea un mare secret

Mesajul Lindei a început să se răspândească fulgerător, iar unul dintre prietenii Mirandei l-a găsit pe rețeaua de socializare. Nici nu mai este nevoie să spun că tânăra acum în vârstă de 37 de ani a fost copleșită de emoții și de faptul că cineva a făcut tot posibilul să îi returneze mesajul.

”Cine ar fi crezut? Este grozav cum ceva atât de mic te poate duce înapoi în copilărie și la unele dintre cele mai fericite momente din viața ta. A fost destinat pentru a fi găsit”, a dezvăluit Miranda.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: