Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Mesaje pro LGBT, scrise pe Biserica din Parcul IOR. Reacția Patriarhiei Române

VIDEO Mesaje pro LGBT, scrise pe Biserica din Parcul IOR. Reacția Patriarhiei Române

Biserică maramureșeană din Parcul IOR – Titan, din Capitală, a fost vandalizată cu mesaje pro comunității LGBT. Acestea au fost scrise cu roz, pe toată suprafața lăcașului sfânt, inclusiv pe icoanele din exterior: „Be gay”, „Do crime” și „LGBT” sunt doar câteva dintre ele. Fapta a fost produsă în cursul nopții de activiști homosexuali, „BLM” și ANTIFA. Cum reacționează BOR în acest caz?

Mesaje pro LGBT, scrise pe Biserica din Parcul IOR. Reacția Patriarhiei Române

Preotul paroh al bisericii de lemn, din parcul Titan din Capitală a găsit, vineri, mesaje pro comunității Gay, scrise cu roz pe toată suprafața lăcașului sfânt. Mai mult, chiar și pe icoanele din exterior. #BLM, „LGBT” şi „Be Gay Do Crime” sunt doar câteva dintre ele. Au fost făcute și semne agresive la adresa credinței. Preotul a sesizat poliția și bănuiește că fapta a avut loc pe timpul nopții. Iată cum reacționează Patriarhia Română în acest caz:

BOR condamnă gestul făcut de activiștii LGBT,  BLM sau ANTIFA și-l cataloghează drept ”exemplu strident de acte violente”.

”Toleranța clamată isteric de nucleele ideologice ale LGBT, mai recent BLM sau ANTIFA, lovește din nou. Și face ceea ce știe ea mai bine: vandalizează, murdărește, expectorează mesaje grotești și, în accese de supremă inteligență, își scrie numele pe toate gardurile. Inclusiv pe zidurile bisericilor. Recent, pe pereții frumoasei biserici ortodoxe din lemn situată în Parcul bucureștean IOR. Doar un exemplu strident dintr-un lung șir de acte violente dictate și întreținute de o hidoasă ideologie (neomarxistă) eminamente anticreștină, aplaudată pe alocuri inclusiv mediatic, care infestează progresiv și progresist mediul universitar și social occidental, dar care, în virtutea mimetismului deja consacrat la noi, își găsește, iată, adepți și în România. Din fericire nu în România profundă, a majorității oamenilor normali și de bun-simț, ci în aceea, insulară, a unor personaje ce nu sunt obișnuite să țină în mână o carte, ci doar un spray cu vopsea de graffiti. Salvarea lor, ca și a noastră a tuturor, o reprezintă constant educația în spiritul valorilor firescului, ale culturii autentice și, desigur, fertila credință în Dumnezeu”, a transmis Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al BOR, printr-un comunicat.

Și sociologul Gelu Duminică condamnă situația

Sociologul Gelu Duminică se declară uimit de vandalizarea bisericii din Parcul IOR și consideră gestul ”impardonabil”, dovadă de ”fariseism” și speră ca cei vinovați să plătească.

Aceste imagini ma cutremura! A cere respect fără oferi respect, este doar fariseim.A scrie pe o biserica, și pe icoane, cu vopsea, știu eu ce mesaje, nu poate decât inflama spiritele și întări dihonia. Și sunt sigur ca asta s-a dorit! Sper sa avem înțelepciunea sa nu intrăm în jocul celor ce se hrănesc cu demonii noștri!Nu știu cine a făcut asta, însă gestul este impardonabil. Sper ca cei vinovați sa fie găsiți cat mai repede și sa plătească pentru ceea ce au facut!În filmare este Biserica Titan Parc”, scrie Gelu Duminică pe pagina sa de facebook.

S-a deschis o anchetă în acest caz de către oamenii legii. Ancheta este derulată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: