Redactia.ro
Home » TV » Sex simbolul Italiei a mărturisit că este gay. Actorul Gabriel Garko a avut 11 ani o relație secretă cu un bărbat

Sex simbolul Italiei a mărturisit că este gay. Actorul Gabriel Garko a avut 11 ani o relație secretă cu un bărbat

Actorul Gabriel Garko este un sex simbol în Italia. Actorul râvnit de multe doamne și domnișoare a mărturist că este gay. 

 

Gabriel Garko și-a recunoscut homosexualitatea

Gabriel Garko, actorul cunoscut și în România pentru rolul din serialul ”Onoare și respect”. a dezvălui că este homosexual.

Postura de sex simbol l-a prins excelent pe actorul Gabriel Garko, care este admirat de multe doamne și domnișoare. Viața personală a acestuia era însă una diferită, după cum a explicat chiar acesta la televizor, într-o emisiune italiană la care a fost invitat.

Actorula  recunoscut că a avut nevoie de mult curaj pentru a recunoaște acest lucru și pentru a faceacest pas. Se pare că a fost nevoie de o pandemie în  care, așa cum spune el, şi-a pus masca anti-virus, dar şi-a scos cealaltă mască.

Actorul nu a mai suportat să mai țină ascunsă orientarea lui sexuală, oricât de multe femei ar dezamăgi.

Prima mea relaţie adevărată a fost cu un bărbat pe nume Riccardo. Am fost împreună 11 ani„, a început actorul să mărturisească.

Eu şi Riccardo trăiam împreună, dar în afară prezentam o minciună. Când veneau prietenii la cină pe la mine, la sfârşitul serii el se prefăcea că pleacă acasă. Apoi, după ce toţi prietenii plecau şi ei, el se întorcea la mine. Iar când plecam în vacanţe, mereu eram într-un grup mai mare de prieteni, niciodată doar noi doi”, a mai spus sex simbolul de 48 de ani.

 

Actorul a fost nevoit să se prefacă

 

Actorul este de părere că dacă ai această orientare sexuală, nu poți să interpretezi rolul unui bărbat cuceritor. Astfel, trebuie să te prefaci că ești heterosexual, după cum a mărturisit chiar actorul.

,,Am fost tot timpul la filmări atât de mult timp, încât am ajuns să mă identific cu bărbaţii cuceritori pe care îi interpretam. Asta cu atât mai mult cu cât, dacă ai orientarea mea sexuală, nu poţi face acest job. Sistemul îţi cere să fii heterosexual, iar tu trebuie să te prefaci. La început, am luat totul ca pe un joc. Dar tot jucându-mă, m-am trezit blocat într-o maşinărie care îmi dicta mişcările şi jocul nu a mai fost atât de amuzant. Dar acum a venit momentul să-mi dau masca jos. De când nu am mai filmat, am revenit cu adevărat în propria piele şi m-am îndepărtat de rolul de sex simbol pe care îl cereau sistemul şi societatea de la mine. Mi-am dat seama că nu îmi era bine prefăcându-mă şi că trebuie să mărturisesc adevărul. Părinţii şi surorile mele nu m-au judecat niciodată pentru alegerile mele, întotdeauna m-au protejat şi au ascuns acest lucru în faţa celorlalţi. Toţi cei de-acasă au ştiut asta despre mine înainte ca eu să devin actor. Apoi, am fost convins că, dacă mi-aş declara deschis orientarea sexuală, nu aş mai primi roluri. Am intrat într-un cerc vicios. Mă gândeam şi că publicul se va simţi păcălit dacă ar afla asta. Dar primul păcălit am fost eu”, a mai precizat actorul.

 

Actorul și-a mascat orientarea sexuală

 

Actorul Gabriel Garko și-a mascat orientarea sexuală prin relația cu Eva Grimaldi, cu care a fost 8 ani.

Am fost cu Eva vreme de 8 ani. Eram un cuplu, dar tot ce lipsea între noi era sexul. Ne ajutam şi ne susţineam reciproc. Am iubit-o mult, dar nu aşa cum îşi imaginează lumea”, a spus actorul. 

Garko a recunoscut şi că a fost împreună cu colegul său de breaslă, Gabrielle Rossi

Eu şi Gabrielle nu mai suntem împreună, dar am rămas prieteni şi vorbim foarte des. Acum, însă, sunt cu un alt bărbat, cu care mă înţeleg foarte bine. E o poveste la început„, a declarat actorul.

În urma dezvăluirilor făcute, actorul a fost surprins alături de noul său iubit, mai tânăr decât el.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: