Redactia.ro
Home » Stil de viață » Mesaje de dragoste scurte pentru el. Cele mai frumoase declarații de iubire

Mesaje de dragoste scurte pentru el. Cele mai frumoase declarații de iubire

Mesaje de dragoste pentru el

Lunile de primăvară sunt lunile iubirii, la final de februarie fiind Dragobetele, iar apoi primăvara vine cu mărșișoare și apoi cu Ziua Internațională a Femeii. Totuși, nu trebuie să îi lăsăm pe bărbați la o parte, căci pe 9 martie este și Ziua Internațională a Bărbatului. Iată câteva mesaje scurte de iubire pe care să le trimiți acelui bărbat special din viața ta.

Mesaje scurte de iubire pentru el. Cum să îi spui că îl iubești

Iubirea este cel mai frumos sentiment care există, însă, de multe ori poate nu știm cum să exprimăm exact ceea ce simțim. Dacă urmează un eveniment important pentru tine și partenerul tău, dar nu știi cum să îi demonstrezi dragostea ta, iată că acest articol îți vine în ajutor cu mai multe mesaje de iubire pentru persoana specială din viața ta.

Iată cum să îți declari dragostea pentru iubitul tău, în doar câteva cuvinte!

Când ți-am zis pentru prima oară că te iubesc, parcă m-am născut din nou. O explozie de emoții s-a produs în  sufletul meu și inima parcă s-a oprit. Acum înțeleg că tu ești fericirea mea!

Nu mă mai pot minți și nu mai pot ascunde adevărul – te iubesc și sper că e reciproc.

Parfumul tău îmi amețește capul, iar privirea ta mă lasă fără cuvinte. Dragul meu, haide să creăm lumea noastră și să o umplem cu dragoste fascinantă!

După ce vei citi acest mesaj, vei ști că există în această lume mare un om mic care te iubește atât de mult, încât nici nu-și poate imagina viața fără tine.

În cuvintele mele de dragoste vei auzi cântatul păsărilor, melodiile valurilor, vei simți bătăile inimii mele. În doar două cuvinte scurte există o energie cosmică extraordinară – te iubesc!

Cum să îți exprimi iubirea pentru el. Mesaje de dragoste

Acestea sunt cele mai frumoase mesaje de dragoste pentru iubit.

Iubitule! Mi-ai dat aripi! Chiar dacă nu sunt un înger, ci un simplu păcătos, mă pot ridica la înălțimi incredibile de fericire. Asta se datorează dragostei mele care mă duce în alte universuri!

Dragostea mea pentru tine nu seamănă cu un buchet de trandafiri scumpi și luxoși, nici cu orhideele exotice. Ea seamănă cu margaretele de pe un câmp simplu, pur și real ca tine.

Mă uit în ochii tăi și mă văd ca-n oglindă. Văd reflecția iubirii mele care mă copleșește. Aș vrea ca ochii tăi să nu cunoască niciodată lacrimile de tristețe.

Cum este imposibil să numeri toate picăturile dintr-un râu sau stelele de pe cer, așa este imposibil să-mi exprim sentimentele mele prin cuvinte. Tu ești universul meu, lumea mea, respirația mea. Te iubesc!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: