Redactia.ro
Home » Stil de viață » Mesaje de dor și de iubire pentru dragostea ta

Mesaje de dor și de iubire pentru dragostea ta

Mesaje de dragoste

Iubirea este, cu siguranță, cel mai frumos sentiment care există. Unele persoane pot să transmită mai greu ce simt pentru persoana dragă de lângă ele. Dar, pentru acest scop există mesajele de iubire scrise deja de alții.

Mesaje de iubire superbe pentru iubitul sau iubita ta

Dacă nu ai mereu inspirație pentru a le transmite celor mai importante persoane mesajele tale de dragoste, iată că îți venim în ajutor și îți arătăm cele mai frumoase urări de dragoste.

Poate nu ai mereu cuvintele la tine, dar cu siguranță ai sentimente puternice pentru cineva. Nu lăsa această lipsă de iscusință în ceea ce privește cuvintele să îți strice starea de spirit sau relația cu persoana iubită!

Mesaje de dragoste pentru cei dragi ție. Sunt superbe

Iată cele mai frumoase emsaje de dragoste, pe care le poți trasnmite oricând.

Te iubesc atât de mult, încât niciun cuvânt nu poate descrie în totalitate sentimentul suprem care m-a cuprins. Eşti lumina ochilor mei, fără tine nu aş mai vedea. Eşti oxigenul meu, fără tine nu aş respira. Eşti viaţa mea, fără tine nu as exista. Te ador, iubirea mea.

Nimeni nu i-a învățat pe pești să înoate, pe câini să latre sau pe fluturi să zboare – asta e natural și firesc – așa e viața. Exact la fel, nimeni nu m-a învățat să mă gândesc la tine cu dragoste. Așa e viața !

Dragostea este ca războiul. Totul este permis; este ușor de început, dar greu de dus la bun sfârșit și mai ales, imposibil de uitat. Dacă îmi pierd buzele, te sărut cu ochii, dacă îmi pierd ochii, te sărut cu inima, iar dacă îmi pierd inima, sigur o găsesc la tine. Te iubesc!

Eşti un trandafir crescut în inima mea. Promit să devin apă, aer, pământ ca să nu te ofileşti, dar tu promiţi să înfloreşti doar pentru mine? Te iubesc !

Te iubesc mai mult decât îmi iubesc propria viață! Când suntem împreună nimic nu poate sta în calea noastră. Noi doi suntem un întreg! Te iubesc!

Cele mai frumoase mesaje de iubire

Dacă norii varsă lacrimi şi iubirea n-a trecut, poate mai apare o şansă să pornim de la început. Dacă aș avea o floare pentru fiecare dată în care mă gândesc la tine, aș fi proprietarul celei mari grădini din lume.

Nu doar că mi-ai intrat în cap și mă gândesc tot timpul la tine. Mi-ai intrat și la suflet și nu te pot uita. Dacă e să trăiești 100 de ani, vreau ca eu să trăiesc 100 de ani minus o zi, pentru a nu trăi nici măcar o zi fără tine.

Poţi să spui ‘te iubesc’ într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă.

Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viața? Eu voi spune că viaţa, iar tu te vei supăra, dar fără să-ţi dai seama ca pentru mine tu eşti viaţa.

Iubesc palmele tale mari, iubesc braţele tale puternice, iubesc ochii tăi mari, iubesc buzele tale frumoase, iubesc zâmbetul tău unic, de fapt…iubesc fiinţa ta toată.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: