Redactia.ro
Home » Stil de viață » 8 martie, Ziua Femeii. Mesaje, sms-uri și felicitări deosebite de ziua mamei

8 martie, Ziua Femeii. Mesaje, sms-uri și felicitări deosebite de ziua mamei

Mesaje de 8 martie

Ziua de 8 martie este una deosebit de specială, în care noi toți le sărbătorim pe femeile din viața noastră. Iată ce mesaje poți trimite în ziua aceasta!

Mesaje de 8 martie. Ce urări să faci în această zi specială

Ziua de 8 martie este una foarte specială pentru că este Ziua Internațională a Femeii. Mai mult decât în orice altă zi, trebuie să ne arătăm aprecierea pentru femeile din viața noastră, dar mai ales pentru mame. De aceea, trebuie să știm ce mesaje, urări, și sms-uri trebuie să trimitem în această zi specială. Dacă nu ai inspirație și nici idei, iată câteva sugestii de mesaje superbe pentru mame, care cu siguranță le vor face să zâmbească!

Mesaje pentru mame de 8 martie

„Tu ai adus în calea mea fericire, bunătate şi dragoste. Mulţumesc pentru lecţiile de viaţă pe care mi le-ai dăruit. De la tine am învăţat că pot fi sensibilă, dar şi puternică, în acelaşi timp. În această zi de primăvară îţi adresez un gând bun şi curat, dar şi un mărţişor din suflet. La mulţi ani, mama!”

„Ştiu că nu ţi-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îţi sunt recunoscătoare că exist. Ţie îţi datorez omul care sunt astăzi, datorită ţie sunt un om mai bun. Tu m-ai învăţat să mă respect şi să respect pe alţii, tu eşti cea care m-a învăţat sa fiu tolerantă, tu eşti cea care m-a ascultat întotdeauna şi care a fost alături de mine mereu.”

SMS-uri și urări de 8 martie pentru mame

Iată ce sms-uri poți trimite de 8 martie 2021:

„Îţi sunt recunoscătoare pentru faptul că m-ai iubit necondiţionat şi că ai avut grijă de mine toată viaţa, îţi sunt recunoscătoare pentru că îţi pasă de viaţa mea, pentru că ai mereu o vorbă bună pentru mine când lucrurile merg rău. Îţi urez o zi plină de voie bună şi sper ca dragostea mea să îţi umple  viaţa la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea. La mulţi ani, mama!”

„Unei singure fiinţe din viaţa mea îi  datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu există cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani”

„Ştiu că nu ţi-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îţi sunt recunoscătoare că exist. Ţie îţi datorez omul care sunt astăzi, datorită ţie sunt un om mai bun. Tu m-ai învăţat să mă respect şi să respect pe alţii, tu eşti cea care m-a învăţat sa fiu tolerantă, tu eşti cea care m-a ascultat întotdeauna şi care a fost alături de mine mereu”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: