Redactia.ro
Home » Stil de viață » La 82 de ani, femeia s-a îndrăgostit pe Internet de tânărul de 36 de ani. S-au căsătorit, însă au fost nevoiți să trăiască separați o vreme

La 82 de ani, femeia s-a îndrăgostit pe Internet de tânărul de 36 de ani. S-au căsătorit, însă au fost nevoiți să trăiască separați o vreme

GALERIE FOTO (4)

Povestea lor de dragoste face înconjurul lumii. Ea, o femeie de 82 de ani, și el, un tânăr de doar 36 de ani, s-au cunoscut pe Facebook și de atunci au realizat că iubirea lor nu are nicio limită! Și chiar dacă s-au căsătorit, au fost nevoiți să trăiască separați.

Viața bate orice film! O demonstrează cel mai bine o poveste de dragoste înfiripată între o britanică de 82 de ani și un egiptean de 36 de ani. S-au cunoscut și chiar îndrăgostit pe Facebook. Dragostea lor a fost atât de mare, încât au luat chiar decizia de a face împreună marele pas! Chiar și căsătoriți, nu le-a fost deloc ușor.

Au trăit împrună un an de relație online, moment în care femeia de 82 de ani și tânărul de 36 de ani au luat decizia la care puțini s-ar fi așteptat.

La 82 de ani, femeia s-a îndrăgostit pe Internet de tânărul de 36 de ani

Cei doi îndrăgostiți, Iris Jones și Mohamed, și-au unit destinele la Cairo, în noiembrie 2020. Însă chiar dacă și-au jurat că vor fi împreună la bine și la greu, cei doi proaspeți soți au fost nevoiți să se separe imediat!

Tânărul de 36 de ani nu a avut cum să își părăseasca țara natală din cauza faptului că nu a avut viză de călătorie. Așa se face că relația lor s-a consumat din nou la distanță pentru o perioadă.
În cele din urmă, bărbatul a reușit să obțină actele necesare și, pentru trei ani, se poate muta în Marea Britanie.

Iar prima lor întâlnire cuplului ca soț și soție a fost chiar pe Aeroportul Heathrow din Londra. Acolo este și locul în care au savurat împreună prima cană de ceai!

”Nu am sărbătorit. Suntem împreună și asta este o sărbătoare în sine. Doar am băut o ceașcă de ceai împreună. Mohamed este fericit, dar momentan nu poate spune prea multe, este mai rezervat”,a spus Iris Jones, potrivit publicației britanice Mirror.

Femeia de 82 de ani, către iubitul soț de 36 de ani: “Să fie atent cu mine, am pielea sensibilă pe picioare. Dragostea doare!”

„Când vine vorba de a face dragoste, Mohamed trebuie să fie foarte atent cu mine pentru că am pielea sensibilă pe picioare, iar acest lucru ar putea fi dureros. Dragostea doare!”, a mai declarat Iris Jones, îndrăgostită lulea de soțul ei de 36 de ani.

”Dragostea nu cunoaște diferențe de vârstă sau de țări. Este viața noastră, ea m-a ales pe mine, iar eu am ales-o pe ea. ”, a declarat și Mohamed.

Egipteanul se declară deranjat de ce spune lumea despre relația sa cu soția de 82 de ani, însă spune că relația lor este bazată pe dragoste.

”Oamenii cred că am ales-o pe Iris din alte motive. Însă, tuturor celor care ne critică relația, vreau să le zic că nu este treaba lor și să se axeze pe viețile lor. Sunt supărat pentru că se spune că sunt doar un ”joc” pentru Iris și că eu mă folosesc de ea. Știu că Marea Britanie este o țară frumoasă și că mulți vor să locuiască acolo. Dar eu sunt pregătit să locuiesc cu ea oriunde alege Iris să se mute, chiar și în Egipt. Nu îmi pasă unde locuim, ori cât de bogată sau săraca este. Eu vreau doar să fiu cu Iris”, a explicat soțul de 36 de ani al britanicei de 82 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: