Redactia.ro
Home » Stil de viață » La ce ajută, de fapt, cărbunele medicinal. Toți mai mulți români au început să-l ia

La ce ajută, de fapt, cărbunele medicinal. Toți mai mulți români au început să-l ia

La ce ajută, de fapt, cărbunele medicinal

La ce ajută, de fapt, cărbunele medicinal. Cărbunele activ este un tratament natural folosit de medici pentru eliminarea toxinelor și substanțelor chimice din organism. Această substanță are numele de cărbune activ și are o multitudine de beneficii pentru sănătate.

La ce ajută, de fapt, cărbunele medicinal. Toți mai mulți români au început să-l ia

La ce ajută, de fapt, cărbunele medicinal. Cărbunele activ este folosit pentru eliminarea substanțelor toxice din organism. Conform specialiștilor, acesta acționează prin captarea de toxine în mai mulți pori, eliminând substanțele nocive din organism.

Cărbunele activ este folosit în camerele de urgență din întreaga lume ca antidont pentru otrăviri sau supradoze de medicamente și de droguri. Multă lume nu știe că acesta ajută la reducerea gazului și a balonării, fiind un tratament bun și în scăderea colesterolului. Cu toate astea, trebuie să știti că acest cărbune nu este aceeași substanță obținută atunci când se ard cărbunii pe grătarul de acasă. Specialiștii recomandă utilizarea cărbunelui din coji de nucă de cocos sau alte surse naturale.

Cărbunele activ se poate achiziționa din magazinele obișnuite. Singura condiție este să vă asigurați că produsul cumpărat este organic, obținut din materiale precum coji de nucă de cocos. Forma lichidă este folosită deseori pentru a trata otrăvirea.

Beneficiile cărbunelui medicinal

Cărbunele activ tratează mușcăturile de insecte. Acesta este bun în a trata pielea afectată și erupțiile cutanate. De asemenea, ajută și în tratarea mușcăturilor insectelor și a erupțiilor cutanate de la iedera otrăvită. Pentru folosire se amestecă o capsulă de cărbune activ cu 1/2 linguri de ulei de nucă de cocos și se tamponează zona afectată și se reaplică la fiecare 30 de minute până când mâncărimea dispare.

Cărbunele activ pentru tratarea acneei

Dacă vă confruntați cu acnee sau pete pe piele, trebuie luat în considerare administrarea cărbunelui activ. Acesta ajută la curățarea porilor și eliminarea acneei de pe piele. Se amestecă o capsulă de cărbune activ cu două lingurițe de gel de aloe vera, după care se întinde pe piele. Se lasă amestecul să se usuce după care se clătește. Cărbunele medicinal va elimina toxinele și murdăria de pe piele.

Scade colesterolul

Cărbunele activ ajută la reglarea colesterolului. Studiile făcute de cercetători arată că acesta reduce colesterolul LDL și crește nivelurile bune de colesterol HDL. De asemenea, un alt studiu a arătat că a scăzut colesterolul LDL cu 41% în timp ce HDL a crescut cu 8% atunci când persoanele au luat trei doze de câte opt grame fiecare.

Speciliștii recomandă să nu se utilizeze cărbunul activ în decurs de 90 de minute până la două ore de la administrarea oricărui alt medicament sau supliment alimentar.

Albirea dinților

Carbunele activ albește dinții și promovează sănătatea orală, prin îmbunătățirea echilibrului pH-ului în cavitatea bucală. Pentru a avea un rezultat bun, se recomandă utilizarea acestuia de 2-3 ori pe săptămână.

Cărbunele activ, un tratament natural împotriva mahmurelii

Foarte multe produse și băuturi conțin agenți modificați chimic sau coloranți, iar unele studii arată că există o legătură între consumul de cărbune activ și alcool. Cărbunele activ nu absoarbe toxinele provocate de alcool în organism, dar contribuie la eliminarea rapidă a altor substanțe ce creează intoxicațiile care duc la dureri de cap de a doua zi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: