Redactia.ro
Home » Stil de viață » La ce mai poate fi folosită pasta de Dinți. Trucurile care îți vor ușura viața

La ce mai poate fi folosită pasta de Dinți. Trucurile care îți vor ușura viața

Pasta de dinți este un produs igienic folosit zilnic de majoritatea oamenilor. Dar, în afară de a fi un instrument important în igiena orală, pasta de dinți are și alte utilizări surprinzătoare și utile. Iată mai jos câteva moduri în care pasta de dinți poate fi folosită.

Ce putem face cu pasta de dinți

Pasta de dinți poate fi utilizată pentru a curăța bijuteriile din argint, aur și alte metale prețioase. Puneți o cantitate mică de pastă de dinți pe un burete sau pe o periuță moale și frecați delicat bijuteria. Clătiți cu apă caldă și ștergeți cu un șervețel curat sau un prosop moale și veți vedea imediat diferența: mai puține zgârieturi, mai multă strălucire.

Te-ar putea interesa și: De ce nu este bine să te speli pe dinți cu degetul? Mulți fac greșeala asta dacă nu au la îndemână o periuță

Pasta de dinți poate fi utilizată și pentru a mai șterge din zgârieturile de pe ecranele de telefoane. Puneți pastă de dinți pe o cârpă moale și frecați ușor ecranul zgâriat. În cele din urmă, ștergeți ecranul cu o cârpă curată și umedă și veți vedea că imaginea devine brusc mai clară.

Pasta de dinți ne scapă și de pete

Tastaturile sunt pline de bacterii și murdărie, mai ales cele ale laptopurilor, pe care le luăm cu noi peste tot. Află că această substanță poate fi un mod eficient de a le curăța. Aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe o periuță moale și frecați ușor tastele, după care ștergeți cu un șervețel umed si o cârpă moale.

Pasta de dinți poate fi utilizată pentru a curăța petele de pe haine sau de pe suprafețele din casă, cum ar fi covoarele sau canapelele. Puneți pastă direct pe pată și apoi frecați ușor. Clătiți cu apă caldă și lăsați să se usuce, iar la final veți vedea că nu mai e nicio urmă de mizerie.

În final, pasta ne scapă si de mirosurile neplăcute precum cel de usturoi sau ceapă. Aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe mâini și frecați ușor. Clătiți cu apă caldă și mirosul neplăcut va dispărea. Puteți repeta Operațiunea dacă simțiți că mirosul încă persistă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: