Redactia.ro
Home » TV » La ce oră începe emisiunea Burlacul pe Antena 1 și în ce zile va fi difuzată

La ce oră începe emisiunea Burlacul pe Antena 1 și în ce zile va fi difuzată

La ce oră începe emisiunea Burlacul

Emisiunea „Burlacul” va începe în doar câteva zile. S-a anunțat deja cine este Burlacul, este vorba despre Andi Constantin, fosta ispită de la Insula Iubirii.

Când are premiera emisiunea „Burlacul”de la Antena 1

Andi Constantin, fosta ispită de la Insula Iubirii, este noul burlac de la faimosul show de la Antena 1. După o pauză de cinci ani, acesta revine pe data de 5 martie când are premiera. Burlacul va avea ocazia să plece, alături de 25 de femei care doresc să-i cucerească inima, într-o călătorie în mai multe locații inedite din țara noastră dar și din Turcia. Show-ul a fost filmat în ambele țări. Așadar, Burlacul, faimoasa emisiune  va avea premiera pe 5 martie 2021, la Antena 1, de la ora 20:30 și se va difuza în fiecare vineri.

Andi Constantin este foarte emoționat de drumul pe care urmează să îl înceapă, în care urmează să își descopere viitoare iubită sau soție. Totuși, acesta se teme să nu aleagă greșit și să sufere din nou.

Andi Constantin, burlacul din sezonul șase al emisiunii

„E o oportunitate enormă… să stai să alegi din 25 de posibile drumuri în viață. Mi-e teamă să nu cumva să aleg greșit. La 20 și ceva de ani am ales cu inima, dar după ce acea experiență s-a terminat nu tocmai fericit, am decis că voi alege cu creierul. Tot timpul mi-am comparat următoarele relații cu cea de dinainte și multor femei le dădeam cumva forțat multe adjective pe care le avea ea și încercam să închid ochii la anumite lucruri care mă deranjau doar de dragul de a reuși să le încadrez în acel șablon. Acum, realizez că probabil am și rănit multe femei din cauza asta și posibile partenere de viață s-au pierdut pe drum tocmai pentru că eu nu am fost acolo, eram în trecut. Este timpul să distrug șablonul, sunt pregătit să iubesc din nou!”, spune Andi Constantin.

În călătoria sa, Andi Constantin va putea primi doar 15 femei dintre cele 25 care vor sosi în prima ediție. Una dintre acestea va primi, la finalul emisiunii, tradafirul iubirii din partea fostei ispite de la „Insula Iubirii”, sub forma dragostei și a afecțiunii sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: