Redactia.ro
Home » Sport » La ce oră începe meciul Islanda – România și cine îl transmite la TV

La ce oră începe meciul Islanda – România și cine îl transmite la TV

Nationala Romaniei, Islanda, campionatul european,

Partida Islanda – România va avea loc astăzi, de la ora 21:45 și va fi transmisă de PRO TV. Meciul este crucial în campania de calificare la Campionatul European.

O victorie în acestă seară și apoi încă una în noiembrie, în finala play-off-ului, ne duce la EURO 2020. Turneu final ar trebui organizat în 12 țări de pe continent între care și România, asta dacă pandemia de coronavirus nu va schimba totul. Dintre cele 24 de echipa care vor juca la turneul final se cunosc deja 20. Ultimele 4 locuri se dispută în cadrul unui play-off, între 16 naționale. Semifinalele celor 4 mini-grupe, alcătuite pe baza parcursului din prima ediție a Ligii Națiunilor, se joacă astăzi. Finalele sunt programate pe 12 noiembrie.

Islanda – România cu spectatori

La meciul din această seară vor asista și spectatori. Federația din Islanda a descis să permită unui număr de 60 de persoane accesul pe stadion. Selecționerul gazdelor a declarat că echipa sa are șanse 50% să se califice mai departe.

„Aşteptăm acest meci din noiembrie, aşa că suntem gata! Nu mai avem răbdare să intrăm pe teren, există un spirit formidabil în lot. Mă gândesc la confruntare echilibrată. Sunt două echipe apropiate în clasamentul mondial, care vor să învingă, iar şansele de calificare sunt 50-50 la sută. Cine nu va comite greşeli mari şi fructifică ocaziile se va impune. Trebuie să fim disciplinaţi şi curajoşi. Avem şi experienţă, şi omogenitate, e multă bucurie la lot şi suntem decişi să câştigăm”, a declarat Erik Hamren.

„E un antrenor care a fost șapte ani pe banca Suediei (n.r. – Erik Hamren). Are 63 de ani. S-a apucat de antrenorat când m-am născut eu, în 1981. Așa că acest avantaj îl are Islanda”, a spus Mirel Rădoi la conferința de presă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: