Redactia.ro
Home » Sport » Islanda-România! De cine se teme Mirel Rădoi

Islanda-România! De cine se teme Mirel Rădoi

Nationala Romaniei, Mirel Radoi, Islanda, EURO

Naționala României joacă astăzi, de la ora 21.45, cel mai important meci. Semifinalele barajului pentru EURO cu reprezentativa Islandei.

Înaintea meciului din această seară, casele de pariuri îi dau favoriți pe islandezi. Pentru România meciul este deosebit de important. Dacă tricolorii câștigă atunci vor juca finala play-off-ului EURO, cu Bulgaria sau Ungaria. Elevii lui Mirel Rădoi s-au antrenat aseară la Reykjavik pe un frig năprasnic. De altfel, astăzi la ora meciului vor fi 4 grade. Selecționerul a declarat că și-a pregătit elevii și pentru prelungiri.

„Să zicem că 50 la sută știu echipa. Mai am un antrenament, mai am de verificat unele informații, rapoarte și vom vedea și în funcție de ceea ce am pregătit. Totul e în funcție de strategia noastră pe care o vom aborda, ca plan inițial. Sincer, avem mai multe planuri de joc, dar trebuie să recunoaștem ca poate exista și o partidă de 120 de minute. E foarte bine, spritul de competiție la națională a început să crească. Ne bucură aspectul ăsta pentru că ne pune în dificultate să alegem atent primul 11. E clar că competitivitatea între jucători, pe posturi, e foarte ridicată”, a dclarat Rădoi la conferința de presă.

Rădoi se teme de selecționerul Islandei

”E clar că va fi o partidă dificilă și aici mă refer chiar la banca tehnică. E un antrenor care a fost șapte ani pe banca Suediei (n.r. – Erik Hamren). Are 63 de ani. S-a apucat de antrenorat când m-am născut eu, în 1981. Așa că acest avantaj îl are Islanda. Un singur an a antrenat și a ieșit campion național la U18. Vorbim despre un antrenor cu mare personalitate care, la fiecare meci, își arată capacitațile din punct de vedere tactic”, a mai spus selecționerul României.

Lotul României pentru meciul cu Islanda

Portari: Ciprian Tătărușanu (AC Milan/Italia, 69/0), Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 2/0), David Lazar (Astra, 0/0)
Fundași: Sergiu Hanca (KS Cracovia/Polonia, 5/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 1/0), Cristi Manea (CFR Cluj, 10/1), Dragoș Grigore (Ludogorets/Bulgaria, 38/1), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 19/0), Mihai Bălașa (Universitatea Craiova, 6/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 15/0), Mario Camora (CFR Cluj, 0/0)
Mijlocași: Alexandru Crețu (NK Maribor/Slovenia, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 39/5), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 21/1), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 39/10), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 7/0), Gabriel Iancu (FC Viitorul Constanța, 1/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 24/4), Alexandru Mitriță (New York City FC/SUA, 11/2), Ianis Hagi (Rangers/Scoția, 11/0)
Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets/Bulgaria, 37/13), Denis Alibec (Astra, 12/2), George Pușcaș (Reading/Anglia, 16/7)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: