Redactia.ro
Home » Știri » La ce soluție a apelat Simona Secrier pentru a-l face pe Mihai Constantinescu să reacționeze

La ce soluție a apelat Simona Secrier pentru a-l face pe Mihai Constantinescu să reacționeze

GALERIE FOTO (2) simona secrier

În ultimele săptămâni, au tot apărut informații contradictorii despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Cea mai recentă e că artistul a reacționat, într-adevăr, la stimuli externi, ceea ce înseamnă că nu vorbim despre o stare vegetativă. La ce soluție a apelat Simona Secrier pentru a-și face soțul să reacționeze?

Actuala stare de sănătate a lui Mihai Constantinescu

Deși s-au vehiculat mai multe ipoteze, adevărul este că evoluția lui Mihai Constantinescu este constantă și că terapia aplicată în ultimele zile a dat rezultate. La ce „truc” a apelat Simona Secrier? La muzică. Da, soția artistului a decis să-i pună muzică în căști și să vadă dacă Mihai are vreo reacție la ceea ce aude.

La ce soluție a apelat Simona Secrier pentru a-și face soțul să reacționeze?

Din fericire, artistul a avut o reacție pozitivă când și-a auzit hiturile de altădată. „O lume minunată”, „Sus în deal”, „Iubiți și câinii vagabonzi”, ”Un zâmbet, o floare” îl fac pe Mihai Constantinescu să-și revină în fire. Neurologul care se ocupă de el a fost de acord că aceasta este cea mai importantă terapie, potrivit Cancan.

Cert e că medicii nu vor da momentan niciun pronostic.  Și nici nu vor face declarații oficiale cu privire la starea artistului. Atât soția lui, cât și fosta parteneră de viață, își doresc ca artistul să aibă parte de liniște. În acest sens, au rugat presa să respecte dreptul la intimitate.

  
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: