Redactia.ro
Home » Știri » Mihai Constantinescu operat de două ori la inimă

Mihai Constantinescu operat de două ori la inimă

Mihai Constantinescu operat de două ori la inimă

Cântărețul Mihai Constantinescu are multe probleme de sănătate, iar acesta lucru nu a fost un secret pentru rudele și fanii săi. Artistul s-a operat de două ori la inimă.

Mihai Constantinescu operat de două ori la inimă

Cântărețul Mihai Constantinescu se confruntă în ultimul timp cu probleme de sănătate grave. În anul 2008, artistul a fost suspus unei intervenții de înlocuire a valvelor naturale ale inimii sale, cu unele artificiale. Însă, în 2017, nivelul valvei mitrale l-a adus pe artist pe masa de operație, unde a petrecut mai bine de șase ore. După aproape un an, Mihai Constantinescu și-a revenit și și-a reluat activitatea de suflet, și aceea de a cânta. De asemenea, artistul a participat la evenimente care promova noile tehnologii din chirurgia cardiacă.

Există viață după operațiile pe inimă, însă trebuie să ai curaj și încredere în medicul pe care l-ai pentru această intervenție. Am avut o intervenție destul de delicată, în sensul că am fost operat a doua oară, iar operația aceasta clasică presupune multă atenție. Totul s-a terminat cu bine, declara artistul la momentul respectiv.

Viața de artist și-a pus amprenta asupra sănătății lui Mihai Constantinescu

Viața de artist a fost pentru Mihai Constantinescu plină de stres, emoții și de agitație continuă, motiv pentru acre aceste lucruri și-au pus amprenta asupra sănătății sale.

Cand te gandesti ca in viata ta trebuie sa fie lumina, gasesti forta si putere! Eu atat mi-am spus, prima saptamana vreau s-o uit din viata mea, sigur ca suferi putin! Acum ma simt extraordinar si nu imi vine sa cred ca eu am trecut din nou printr-o chestie de genul asta!„, spunea artistul.

După aceste două operații, Mihai Constantinescu slăbise foarte mult, iar suferința și oboseala i se citeau pe chipul lui. Starea de sănătate a artistului s-a deteriorat în acest an, după ce a suferit un stop cardio-respirator și a fost internat la Spitalul Floreasca. Mihai Constantinescu în vârstă de 73 de ani se află în comă de patru luni la spitalul Floreasca din Capitală.

Artistul și-a anulat în luna martie numeroase concerte din cauza stării de sănătate precare. Soția sa a vorbit în urmă cu câteva zile despre șansele de supraviețuire pe care artistul le are.

Tot ce pot să vă spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. Ce pot să spun… Medicii sunt rezervaţi. Nici eu nu ştiu prea multe. Situaţia este gravă. Să ne ajute Dumnezeu! Nu pot spune nimic altceva decât că sper şi mă rog”, a spus Simona Secrier.

Citeste si:Mihai Constantinescu nu a murit! Prima reacție a soției artistului

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: