Redactia.ro
Home » Știri » La cine rămâne averea lui Iurie Darie după moartea fiului său, Ducu

La cine rămâne averea lui Iurie Darie după moartea fiului său, Ducu

averea lui Iurie Darie

Singurul fiu al actorului s-a stins din viață acum o săptămână, la vârsta de 60 de ani. În urma lui au rămas multe întrebări, dar și o avere de împărțit. Cine a rămas cu averea acestuia, dar și bunurile moștenite de la tatăl său, Iurie Darie?

La cine rămâne averea lui Iurie Darie?

Ducu Darie rămăsese cu agoniseala de-o viață a celebrului său tată, însă acum, după moartea sa, această avere va rămâne altcuiva. Legal, cel care va administra atât bunurile lui Ducu, cât și ale lui Iurie, va fi Serghei Darie, fiul lui Ducu Darie. În lista unui testament care să decidă altceva, toată avere a celor doi va rămâne acestuia.

Culmea e că o parte din averea lui Iurie Darie trebuia să-i revină Ancăi Pandrea. Însă, cum cei doi n-au fost căsătoriți nicicând legal, aceasta nu a putut moșteni nimic în urma decesului său. Și chiar dacă Ducu Darie îi promisese că îi va ceda veniturile de pe drepturile de autor Ancăi, acest lucru nu s-a întâmplat niciodată.

Anca Pandrea spune că Ducu n-a întocmit actele necesare

Potrivit spuselor actriței, Ducu trebuia să meargă la notar și să cedeze, oficial, veniturile pe drepturile de autor ale tatălui său, însă n-a ajuns niciodată.

‘După moartea lui Iura, i-am spus lui Ducu să-i preia şi să-i încaseze drepturile de autor de la CREDIDAM. El mi-a zâmbit şi mi-a spus că el nu are nevoie de acei bani şi că mai mult m-ar ajuta pe mine. Însă probabil din lipsă de timp, Ducu nu a ajuns nici la CREDIDAM, nici la notar. Nu am insistat la Ducu pentru că a fost doar o promisiune, nu o obligaţie din partea lui’, declara Anca Pandrea în urmă cu câteva luni.

Citește și O scrisoare deschisă către Carmen Iohannis. Ce îi transmite o realizatoare TV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini