Redactia.ro
Home » TV » La Ioana Ginghină a venit deja Moș Crăciun. “Îmi este frică să-mi mai pun alte dorințe”

La Ioana Ginghină a venit deja Moș Crăciun. “Îmi este frică să-mi mai pun alte dorințe”

GALERIE FOTO (2)

Actrița Ioana Ginghină a încheiat anul 2020 pe plus, deși mulți artiști s-au confruntat cu probleme financiare din cauza pandemiei de coronavirus. Ioana Ginghină se declară mulțumită de ceea ce a primit în acest an și a povestit ce anume i-a adus anul 2020. 

 

“Îmi este frică să-mi mai pun alte dorințe”

Ioana Ginghină a povestit, pentru Cancan.ro, ce anume i-a adus acest an, cum va petrece Sărbătorile de iarnă și ce dorințe are pentru noul an. Celebra actriță a povestit că și-a oferit un super-cadou la final de an și că nu mai are alte dorințe pentru Moș Crăciun, în acest moment.

,,Ca în fiecare an, Sărbătorile le facem în familie. pe 25 vom fi cu familia de aici, iar apoi plecăm la Sibiu, la ai mei, acolo unde vom sta câteva zile. Îmi doresc de la Moș Crăciun sănătate și liniște sufletească. Anul acesta s-au liniștit tt și toate și chiar m-am bucurat de această perioadă a sărbătorilor mai bine ca oricând. Asta și din cauza pandemiei, pentru că nu am mai avut evenimente de Crăciun, ca în alți ani”, a povestit Ioana Ginghină.

Actrița a vorbit pentru sursa citată despre cadoul pe care și l-a făcut la final de2020.

,,De sfârșit așa de an mi-am achiziționat o mașină, așa că pot spune că am încheiat anul cu încă o achiziție. A fost anul schimbărilor pentru mine, așa că, dacă am început așa, am terminat în același stil. Sincer, e primul an când vreau să mă surprindă Moș Crăciun.”, a mai spus Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină se declară o femeie împlinită și mulțumită din multe puncte de vedere. Astfel, actrița a povestit că a fost un an foarte bun pentru ea din multe puncte de vedere și că nu mai are alte dorințe pentru Moș Crăciun acum.

„Anul acesta am primit atât de multe lucruri frumoase în viața mea, încât îmi este frică să-mi mai pun alte dorințe”, a mai adăugat actrița.

 

Ioana Ginghină, mai fericită ca niciodată

Ioana Ginghină a declarat că este o femeie împlinită. Actrița a trecut peste despărțirea de Alexandru Papadopol și pare să își fi găsit fericirea în brațele altui bărbat. Mai mult, vedeta a primit chiar și un inel și a declarat, în urmă cu puțin timp, că este pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă.

Am primit un inel, dar nu e ăla care trebuie. Nu a fost cu oferta, doar cadou așa, cadou de ziua mea. E unul pe auriu. Pentru mine căsătoria mi se pare importantă atunci când construiești alături de cineva, chiar dacă nu duce până într-un final, ai ceva. Ca să tragi la aceeași căruță trebuie să ai contractul ăla. De asta aș mai îmbrăca rochia de mireasă. Aș mai vrea, de ce nu?”, a spus Ioana Ginghină, în cadrul unei emisiuni TV.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: