Redactia.ro
Home » Monden » La Mulți Ani, Majda Aboulumosha! Celebra actriță a împlinit 35 de ani 

La Mulți Ani, Majda Aboulumosha! Celebra actriță a împlinit 35 de ani 

Majda Sandra Aboulumosha a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 35 de ani! Actrița ne încântă cu talentul său de peste 14 ani! Iată detalii din cariera sa! 

La Mulți Ani, Majda Aboulumosha!

Majda Sandra Aboulumosha s-a născut la data de 14 octombrie 1987 in Ploiesti, judetul Prahova, iar astăzi sărbătorește frumoasa vârstă de 35 de ani. Aceasta a fost crescută doar de mama ei care este româncă, iar pe tatăl sau, de origine libaneză, nu l-a cunoscut din păcate niciodată 

Cu toții o știm din pelicule precum „Inimă de țigan”, „Regina” și „Aniela” sau „Fructul oprit”. De peste 14 ani ne încântă cu talentul său actoricesc!

„La 12 ani, Majda a aparut la televiziune si a prezentat moda, mai tarziu a fost selectata sa participe la emisiunea concurs In al 9-lea cer, de la postul Acasa Tv. A urmat distribuirea ei in rolul tigancii Lenti, sora lui Sile din telenovela Regina, produsa de Promance International si a impresionat prin frumusete si prin dansurile tiganesti din buric.

In 2009 a jucat in Aniela, in rolul Yvonei si recent a aparut in Iubire si onoare in rolul Nadirei, a doua sotie a emirului Hussein.
Are un iubit, Jacques Yolo, pe care il cunoaste din copilarie”, potrivit Cinemagia. 

Majda Aboulumosha, despre relația pe care o are de 5 ani cu fostul soț al lui Laurette

De 5 ani de zile, actrița Majda Aboulumosha trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Mihai, fostul soț al lui Laurette: 

„Aceeași relație de 5 ani o am, o spui bine. Sunt foarte bine, mă susține în tot ceea ce fac, ceea ce este foarte important. Sunt relaxată, mă așteaptă acasă de fiecare dată și este important când știi să nu îți dai drumul unul altuia. Atâta timp cât este iubire, este tot ce contează”, a spus vedeta în cadrul unui interviu pentru ego.ro. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: