Redactia.ro
Home » Stil de viață » La mulți ani, tata! Șase mesaje deosebite pentru ziua tatălui

La mulți ani, tata! Șase mesaje deosebite pentru ziua tatălui

Mesaje la multi ani

Dacă urmează un eveniment foarte special  în viața ta, în care o persoană își sărbătorește ziua de naștere, poate fi destul de dificil să găsești cuvintele potrivite care să transmită ceea ce simți. Ce i-ai spune tatălui tau, dacă ziua lui ar fi chiar azi?

Cum să îi urezi toate cele bune tatălui tău

Nu mereu ne găsim cuvintele, mai ales dacă suntem într-o situație emoțională, cum este, de exemplu, cea în care un membru al familiei își sărbătorește ziua de naștere.

Dacă nu știi cum să îți exprimi mulțumirea pentru tot ce au făcut pentru tine, sau pentru ce au reprezentat în viața ta, am pregătit o listă cu mesaje pe care ai putea să le spui tatălui tău, atunci când îi este ziua!

Cele mai frumoase mesaje de „La mulți ani” pentru tata

Iată mesajele din care te poți inspira pentru aniversarea tatălui tău.

Tată, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc multă sănătate, dispoziție minunată și doar motive de bucurie. Fie ca toate visele să ți se împlinească, iar ceea ce faci să-ți dea sentimente de satisfacție. Fericire îți doresc și mulți ani!

Pentru fiecare fetiță tata este bărbatul ideal. Vrea ori nu, îi va compara pe toți iubiții anume cu el. Fie ca acțiunile tale să corespundă așteptărilor noastre, sănătatea să-ți permită să faci multe, iar încăpățânarea și îndrăzneala să-ți ajute să realizezi tot ce îți propui. La mulți ani!

Dragă tată, fiul te felicită cu ocazia zilei de naștere. Tată, tu ești un adevărat exemplu de bărbăție și putere pentru mine, tu mi-ai arătat ce înseamnă curajul, dreptatea și onoarea. Îți doresc să nu îți pierzi puterea și încrederea odată cu trecerea anilor, să rămâi mereu tânăr și cu același entuziasm să îți atingi scopurile având grijă de familia ta.

Mesaje de „La mulți ani, tată!”

Tăticule, din copilărie ești pentru mine un adevărat erou. Ai fost ca un perete de neclintit, un om care nu se dă bătut. Sunt mândru de tine. Mă mândresc cu bărbăția ta, curajul, puterea. Și astăzi, de ziua ta, vreau doar să îți urez sănătate. Vreau să nu știi ce înseamnă amărăciunea bolii, să nu suferi și să nu te stingi.

Îți doresc să fii exact cum ești acum: într-o formă fizică excelentă, frumos și bun. Să emani mereu forță interioară, răbdare și dragoste către mama și noi, copiii tăi.  Vreau ca nimeni și nimic să nu-ți poată strica buna dispoziție, iar în muncă să ai cât mai multe succese. Te iubesc nespus și vreau să te bucuri de această dragoste în zile bune, iar în cele mai puțin bune să știi că această iubire poate să-ți fie sprijin.

La mulți ani, tată! În această zi îmi apar în minte toate evenimentele petrecute alături de tine, evenimente pline de culoare, dar și încercările la care am fost supuși. Tu erai ca un căpitan de corabie care îndepărta familia de orice furtună și o ducea pe drumul cel drept. Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut. Îți doresc putere, dragoste și energie pentru încă mulți ani. Succesul să fie cu tine mereu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: