Redactia.ro
Home » TV » La 18 ani, fiul Cristinei Bâtlan deja îi calcă pe urme mamei sale! Din ce face bani băiatul juratei de la Imperiul Leilor

La 18 ani, fiul Cristinei Bâtlan deja îi calcă pe urme mamei sale! Din ce face bani băiatul juratei de la Imperiul Leilor

Așchia nu sare departe de trunchi! Sau cel puțin asta demonstrează Cristina Bâtlan și fiul ei! “Leoaica” de la Imperiul Leilor a pus pe picioare o afacere pornind de la zero.

Și același lucru pare că vrea să realizeze și fiul Cristinei Bâtlan, care și-a început propria afacere pe când nu avea nici 18 ani.

La 18 ani, fiul Cristinei Bâtlan deja îi calcă pe urme mamei sale! Din ce face bani băiatul juratei de la Imperiul Leilor

Cristina Bâtlan  a intrat în lumea afacerilor pe vremea când avea 18 ani, la fel ca și fiul ei Adrian.

,,Am început de la 18 ani afacerile și am avut succes. Pot să spun foarte ușor că sunt un lider de felul meu și eram lider din școală de la cele mai fragede vârste și, probabil, asta m-a ajutat să am succes foarte ușor, dar vreau să vă spun că succesul nu l-am primit. Pentru fiecare lucru am muncit și am muncit fără să obosesc”, a mărturisit Cristina Bâtlan, pentru Click.ro.

Viața nu a fost deloc ușoară cu Cristina Bâtlan și fiul ei, trecând prin mare cumpănă când l-a adus pe lume pe micuțul Adrian. Băiatul s-a născut prematur și a avut multe probleme la naștere. Cu toate acestea, au reușit să treacă peste orice greutate.

Acum fiul Cristinei Bâtlan are deja 18 ani, este clasa a 13-a la Școala Britanică, este deja admis la două facultăți și a făcut primii pași în viața de antreprenor. Adrian Bâtlan și-a pus singur pe picioare o afacere… tot cu pantofi, ca mama sa!

,,Îi place viața de antreprenor, are deja afacerea lui. Și-a făcut singur, singurel companie. Importă niște pantofi mai deosebiți. Normal că are și el acest virus al pantofilor! (n.r.: râde). Este vorba despre niște pantofi sport, în ediție limitată, niște colecții din acestea mai speciale. Îi cumpără foarte, foarte greu, pe unii la licitații din toată lumea.

Îmi place foarte mult că el și-a luat rolul în serios și s-a lovit de greutăți. Îmi spune uneori: „Mama, nu este corect lucrurile să se miște repede? Că noi ne îndreptăm spre digitalizare. De ce să mă amâne și să nu facă documentul ăsta la timp!”. A reușit să se descurce și să impună respect la toate autoritățile statului la care a umblat”, a mai povestit Cristina Bâtlan despre fiul ei, potrivit Click.ro.

Sursa foto: Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: