Redactia.ro
Home » Știri » La scurt timp după moartea fiului de 12 ani, mama îndurerată a dat peste caietul micuțului. I-au dat lacrimile instant când a văzut ce era acolo

La scurt timp după moartea fiului de 12 ani, mama îndurerată a dat peste caietul micuțului. I-au dat lacrimile instant când a văzut ce era acolo

GALERIE FOTO (2)

O mamă îndurerată de pierderea fiului ei de 12 ani a dat peste cea mai frumoasă amintire pe care i-o putea lăsa copilul. Micuțul a murit într-un accident crunt, iar femeia a găsit o surpriză incredibilă într-unul dintre caietele băiatului.

La doar 12 ani, Kyan Pennell a murit pe 31 ianuarie, când a fost prins între o remorcă și o poartă chiar când se afla la ferma familiei sale din Tuchekoi, Queensland, Marea Britanie, potrivit Yahoo News. Familia a rămas cu inima frântă.

La scurt timp după moartea fiului de 12 ani, mama îndurerată a dat peste caietul micuțului. I-au dat lacrimile instant când a văzut ce era acolo

Kyan avea o mare pasiune pentru muzica clasică. Deja învățase singur să cânte la pianul clasic cu câteva luni înainte de a părăsi această lume. Fără să știe părinții săi, a început să scrie propria sa compoziție.

Cu ochii în lacrimi, mama lui Amanda Bierley a descoperit asta când strângea lucrurile micuțului.

A dat peste caietul său și a găsit un cântec neterminat de micuțul Kyan. Femeia a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a aduce muzica lui Kyan la viață înainte de înmormântarea micuțului.

Femeia nu a reușit să audă piesa fiului ei. Dar a făcut apel la muzicienii de pe Facebook să cânte ceea ce a scris el. Mama îndurerată i-a rugat pe interpreți să-i trimită o înregistrare cu “opera lui Kyan”.

Într-o postare pe Facebook, mama îndoliată a spus că Kyan compunea o piesă pe care a catalogat-o drept „clasic modern”.

„N-am auzit niciodată ce compune. Există cineva care poate citi notele muzicale, să cânte și să ne trimită această creație? Ar însemna totul pentru noi să-i auzim compoziţia.”, este mesajul femeii.

Kyan și-a dorit să fie pianist și să susțină concerte, a mai povestit Amanda și a petrecut multe ore la pian. Într-un interviu pentru radioul 4BC, Amanda a spus că familia speră ca piesa finită ar putea oferi „doar o mică perspectivă” în mintea lui Kyan. Ea a mai spus că vrea ca oamenii să-și amintească de fiul ei Kyan, cel „plin de viață și cu un suflet frumos”.

Mama îndurerată: „Și-a compus propriul cântec de înmormântare”

Într-un omagiu pe Facebook, femeia a mai dezvăluit și ce probleme de sănătate l-au mai chinuit pe micuț.

„A fost diagnosticat cu Asperger și ADHD și a folosit această superputere pentru a deveni un om incredibil de frumos și unic! Își dorea doar să învețe și să exceleze în tot ceea ce putea, despre tot ce era.”, a mai povestit mama lui Kyan.

Însă micuțul și-a găsit sfârșitul într-un accident tragic la ferma familiei sale.

„Pianul era chemarea lui, la cei doar 12 ani. Au fost șapte luni de învățare singur, deprinzând repede teoria muzicală, tehnici de interpretare și compoziție.”

Și se pare că reușise chiar să memorize mai multe piese clasice, a mai povestit mama.

A învățat să interpreteze și piesele moderne pentru a atrage noi ascultători și a-i face să descopere frumusețea muzicii clasice.

„El și-a imaginat că ar fi interpretat cu instrumente de suflat și cu coarde și, desigur, iubitul lui pian”, a mai scris Amanda pe Facebook.

„Ar fi fost atât de încântat că toți acești oameni minunați îi cântă acum muzica. Nu știa că, de fapt, și-a compus propriul cântec de înmormântare.”, iar mesajul trist a impresionat până la lacrimi mii de internauți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: