Redactia.ro
Home » Monden » La TV o divă, pe stradă o femeie obișnuită. Cum au surprins-o paparazzi pe celebra prezentatoare

La TV o divă, pe stradă o femeie obișnuită. Cum au surprins-o paparazzi pe celebra prezentatoare

GALERIE FOTO (6) La TV o divă, pe stradă o femeie obișnuită.

La TV o divă, pe stradă o femeie obișnuită. Alina Pușcaș a fost surprinsă într-o ipostază diferită. Prezentatoarea Tv trece printr-un moment dificil, dar înainte de a face anunțul trist pe Instagram, moderatoarea de la “Te cunosc de undeva” a mers în oraș. Cum a fost surprinsă actrița?

La TV o divă, pe stradă o femeie obișnuită. Cum au surprins-o paparazzi pe celebra prezentatoare

La TV o divă, pe stradă o femeie obișnuită. Alina Pușcaș este o actriță și o prezentatoare tv foarte apreciată de publicul român. Anul trecut, în luna iulie, Alina Pușcaș a fost infectată cu noul coronavirus, fiind internată într-un cort de la Spitalul militar ROL 2, de la Institutul “Ana Aslan”, din Otopeni. Vedeta a fost cât se poate de optimistă pentru a trece cu bine peste acea perioadă care a ținut-o departe de copiii ei. Se pare că aceasta a contractat virusul după ce a stat în aceeași cabină cu jurata Ozana Barabancea, când se aflau la filmările pentru cel mai nou sezon de la ”Te Cunosc de Undeva!”. Așadar, prezentatoarea tv s-a vindecat și s-a întors la familia sa și în fața publicului. În urmă cu câteva zile, aceasta a fost surprinsă în oraș, îmbrăcată casual, cu părul prins și masca de protecție. Aceasta a mers la una dintre farmaciile din București, după care a mers către mașină. Deși la televizor Alina Pușcaș este o adevărată divă, în viața de zi cu zi este o persoană simplă, fără să se ferească de privirile celorlalți.

Alina Pușcaș este în doliu!

Prezentatoarea Tv și-a întristat fanii după ce a postat un mesaj pe rețelele de socializare. Vedeta a anunțat că a pierdut o persoană dragă, fără a oferi mai multe informații despre persoana respectivă. Cu toate astea, ALina Pușcaș a spus că își va menține optimisul de dragul familiei sale. ”În ultimele săptămâni am fost ceva mai retrasă, iar în ultimele zile chiar absentă. În viața fiecăruia apar momente mai puțin plăcute. Bineînțeles, nu voi face din acest eveniment nefericit un titlu de presă, sub nicio formă, de asta nu voi spune cine sau de ce a plecat dintre noi.Orice s-ar întâmpla, trebuie sa găsești cele mai bune și frumoase motive sa mergi mai departe… Și nu oricum, nu lovit sau supărat de ceva ce viața inevitabil ți-a dat, ci și mai optimist! Amintește-ți numai lucrurile frumoase din amintirea celui/celei ce«s-a dus»”, a scris Alina Pușcaș pe Instagram.

Alina Pușcaș se poate considera o femeie împlinită, având o carieră de succes și o familie absolut minunată. Vedeta este căsătorită cu medicul Mihai Stoenescu, împreună cu care are trei copii care le aduc bucurii în fiecare zi. Într-un interviu, vedeta a vorbit și despre aducerea pe lume a celui de-al patrulea copil.

Mai mult, aceasta a declarat că nu este o mamă posesivă, dar este întotdeauna îngrijorată pentru cei mici. ”Nu sunt o mamă posesivă, chiar deloc, dar îmi fac griji pentru ei în permanență. Au crescut toți trei având bonă în casă, deci nu s-a pus problema să accept greu să-i las cu altcineva. Nu mi-am dorit niciodată ca vreunul dintre copii să fie dependent total de noi. Sunt mamă-Scorpi-on (râde) şi nu sunt nici posesivă, nici permisivă. Sunt exact la mijloc, la jumătate din toate”, a declarat Alina Pușcaș. Referitor la cel de-al patrulea copil, vedeta a spus că nu ar mai putea să mai ducă fizic o sarcină și încă o cezariană, iar pentru asta ar mai trebui să aștepte încă cinci ani. Dar cine știe, surprizele apar la fiecare pas!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: