Redactia.ro
Home » Monden » Alina Pușcaș, amenințată și înjurată în trafic. Vedeta a făcut dezvăluiri șocante

Alina Pușcaș, amenințată și înjurată în trafic. Vedeta a făcut dezvăluiri șocante

GALERIE FOTO (4) Alina Pușcaș, amenințată și înjurată în trafic.

Alina Pușcaș, amenințată și înjurată în trafic. Alina Pușcaș a povestit pe rețelele de socializare momentul în care a fost amenințată și înjurată de o femeie, în timp ce se afla în trafic. Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva” a menționat că există momente în care regretă că locuiește în Capitală.

Alina Pușcaș, amenințată și înjurată în trafic. Vedeta a făcut dezvăluiri șocante

Alina Pușcaș, amenințată și înjurată în trafic. Alina Pușcaș este o prezentatoare tv și actriță apreciată de mulți români. Talentul său este inconfundabil, iar multă lume își aduce aminte de ea, din perioada în care juca în serialul de succes „Narcisa Sălbatică”. Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva” a trecut printr-un moment șocant, după ce mașina i-a fost lovită în trafic. De parcă nu era de ajuns, cea care a lovit-o a amenințat-o și înjurat-o pe actriță.

Întregul moment a fost poveste de vedetă pe rețelele de socialiare. Alina Pușcaș, amenințată și înjurată în trafic. Alina Pușcaș se declară dezgustată de comportamentul unor bucureșteni și se întreabă de ce mulți dintre ei încă mai sunt în libertate. Vedeta de la Antena 1 a trăit clipe de coșmar, după ce o altă șoferiță grăbită, i-a lovit mașina. De aici și până la un adevărat conflict, nu a mai fost decât un pas. Aceasta a declarat că în timp ce aștepta să primească un pachet, mașina i-a fost lovită de o doamnă, care, a dat startul unui scandal, deși ea era vinovată. ”Există multe momente în care regret amarnic că trăiesc în București. Tocmai am avut parte de un astfel de moment, în care nu înțeleg de ce există unii oameni liberi pe străzi. Stăteam și așteptam să mi se aducă ceva la mașină și m-am trezit cu o ușă lovindu-mi mașina. Am deschis și i-am spus doamnei: ”Ați fi putut deschide mai ușor ușa mașinii, să nu mă loviți!”. Bineînțeles, că de aici a început jihadul. Înjurături de rigoare, urlatul, scuipatul, vrei să moară, să facă, să vezi tu, etc. Mi-aș fi dorit foarte mult să pot să vă reproduc nebunia de cuvinte pe care le-am primit din partea ei, deși ea era de vină, nu eu”, a povestit Alina Pușcaș pe Instagram.

Alina Pușcaș a cerut intervenția Poliției

De asemenea, vedeta a menționat în timpul scandalului că își dorește ca un om al legii să ia măsuri în acest caz. Acest lucru a enervat-o și mai tare pe femeia care i-a lovit mașina. În acel moment, Alina a scos telefonul și a filmat-o, pentru a putea cere, dacă trebuie, să i se facă dreptate. ”Mda, din păcate, i-am spus că poate ar fi mai bine să sesizăm un organ de poliție, să vedem ce se poate întâmpla, a început să zică că se… pe organul de poliție, pe mine, pe familie, pe tot. Și pentru că nu știu cum se numește această doamnă, am filmat-o pentru că intrase la locul de muncă, de lângă mine, să o vedeți cum lucrează cu clienții, fără mască, fără nimic”, a mai spus Alina. În cazul în care femeia vinovată se va considera nedreptățită, prezentatoarea Tv va prezenta dovezile evenimentului pe care le are în telefon.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: