Redactia.ro
Home » Monden » Alina Pușcaș, în costum de baie la nici o lună după ce a născut

Alina Pușcaș, în costum de baie la nici o lună după ce a născut

GALERIE FOTO (6) Alina Pușcaș, în costum de baie la nici o lună după ce a născut

Alina Pușcaș în costum de baie. Pe 3 august, actrița și prezentatoarea show-ului „Te cunosc de undeva”, a devenit mămică pentru a treia oară. La câteva săptâmâni de la naștere, vedeta și-a scos fetița la plajă și a îmbrăcat un costum de baie care cu care a uimit întreaga plajă.

Alina Pușcaș, în costum de baie la nici o lună după ce a născut

Prezentatoarea de la Antenă, Alina Pușcaș, este una dintre cele mai active m ămici din showbiz-ul românesc. Vedeta și-a petrecut sfârșitul de săptămână pe litoralul românesc. Alina și-a etalat formele în costum de baie și și-a scos fetița la plajă.

Prezentatoarea s-a relaxat în stațiunea Mamaia alături de familie. Deși a născut în urmă cu câteva săptămâni, vedeta se mândrește cu un corp de invidiat și nu se sfiește să și-l arate. Alina Pușcaș a avut grijă în permanență de micuța Iris, noa membră de doar câteva săptămâni a familie. Actrița se bucură de sprijinul soțului și de ajutorul soacrei care o ajută cu creșterea copiilor

Alina Pușcaș are o familie deosebită

În 2015, Alina Pușcaș, a devenit mămică pentru prima dată, când l-a adus pe lume pe Alexandru. În aceeași perioadă s-a mutat împreună cu partenerul ei, Mihai Stoenescu, un renumit stomatolog. Cei doi s-au căsătorit în vara lui 2017.

Câteva luni mai târziu, Alina a rămas însărcinată cu Melisa Antonia. ”Mi-am dorit sigur doi copii, în imaginația mea, așa arată familia completă și perfectă: doi copii și doi părinți”.
Se pare că dorința s-a triplat, pentru cu acum câteva săptămâni, a adus-o pe lume, pe micuța Iris. Alina Pușcaș este o femeie împlinită și are o familie fericită.

Prezentatoarea TV aurmat cursurile Facultății de Turism din cadrul Universității Româno-Americane. Vedeta și-a început cariera ca manechin în cadrul agenției MRA Models, iar apoi a lucrat în turism,la hotelurile Novotel și Concordia.

Întreaga viața i s-a schimbat în momentul când s-a prezentat la un casting pentru un rol principal într-un serial TV. Deși Alina nu era actriță, producătorii au avut încredere în originalitatea ei și au ales-o pentru rolul principal. Serialul a avut succes, iar după finalul acestui proiect, vedetei i-a fost oferit rolul de prezentatoare la „Te cunosc de undeva”.

Citeste si:Antena 1 a făcut angajări masive de ultimă oră: a adus vedete de prim rang!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: